Kasteelvloer Amsterdam

Geef je woning de kasteelvloer in Amsterdam, waarvan je altijd al gedroomd hebt! Met een kasteelvloer krijgt je woning een hele stijlvolle, authentieke look. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten vloer met een verouderde uitstraling, of ga juist voor een wat lichtere kleur van massief hout. Het fraaie aan een kasteelvloer in Amsterdam leggen, is het feit dat je zo’n vloer met zowel een antiek als modern interieur kunt combineren. Leg de vloer door je hele woning, of kies voor een kasteelvloer in specifieke ruimtes. In het aanbod van Dutzfloors vind je diverse mogelijkheden op het gebied van kasteelvloeren. 

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (13)
 2. € 80,00 en meer (16)
Vloersoorten
 1. Duoplank (29)
Kleur
 1. Bruin (11)
 2. Grijs (1)
 3. Rood (1)
 4. Wit (3)
 5. Zwart (4)
 6. Naturel (8)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 29

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 29

Kasteelvloer in Amsterdam in verschillende soorten

Om je altijd een vloer te kunnen bieden die past bij je persoonlijke wensen, bieden we een breed scala aan vloeren aan. Zoals reeds beschreven werd, heb je hierbij onder meer de keuze uit een aantal donkere, of juist relatief lichte vloeren. Daarbij bieden we vloeren van verschillende soorten hout aan. Bij het ene interieur staat een donkere vloer erg mooi, terwijl andere interieurs beter te combineren zijn met een wat lichtere vloer. Welk type kasteelvloer in Amsterdam past het beste bij jouw huidige interieur?

Advies over een kasteelvloer in Amsterdam

Op onze website vind je veel informatie over de kasteelvloeren die wij aanbieden. Evenals over de verschillende andere soorten vloeren van Dutzfloors. Mocht je vragen hebben over een specifieke vloer, dan kun je ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies over ons brede aanbod aan kwalitatief hoogwaardige vloeren! Samen vinden we een vloer die goed past binnen jouw woning.