9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Verschillende legwijzen houten vloeren

Er zijn verschillende legwijzen om houten vloeren te plaatsen. Dit zijn: verlijmd en zwevend. Bij het verlijmen plakken we de houten vloer op de aanwezige dekvloer en bij zwevend leggen plaatsen we eerst een ondervloer. Lees direct meer over de verschillende legwijzen van onze houten vloeren. 

Houten vloer verlijmd leggen

Beschik je over vloerverwarming en is dit de hoofdverwarming? Of wil je een visgraat vloer of een andere patroon vloer? Dan verlijmen wij je houten vloer op de aanwezige dekvloer. Bij het verlijmen van de houten vloer op de dekvloer is het van belang dat deze in goede staat is. Hiermee bedoelen we; vlak, droog en hard. Om dit te beoordelen doet één van onze specialisten vóór het leggen een laatste check. Zo dat wij zeker weten wat nodig is om jouw vloer uitmuntend te plaatsen. Het verlijmen van een houten vloer is de beste legwijze als je beschikt over vloervloerverwarming en dit de hoofdverwarming betreft. 

Wil je alles weten over het verlijmen van een houten vloer? Lees direct alle informatie. 

Plankenvloer verlijmen
Visgraat vloer verlijmen
Houten vloer verlijmen

Houten vloer zwevend leggen

Beschik je niet over vloerverwarming? Heb je wel vloerverwarming maar is dat de bijverwarming? Heb je kleine hoogte verschillen in je huis? Dan is de geschikte legwijze om je vloer zwevend te plaatsen. 

Bij het zwevend plaatsen van een houten vloer verlijmen we alleen de mes- en groefverbinding van de planken. Op deze manier blijven de planken aan elkaar liggen. Op de bestaande ondervloer (hout, cement, tegels, etc) plaatsen we een ondervloer. Daarop leggen we de nieuwe houten vloer. 

Wil je alles weten over het zwevend leggen van een houten vloer? Lees direct alle informatie. 

Zwevend leggen van houten vloer
Plaatsen van plinten
Leggen van vloer