9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Specialist in Europees eiken houten vloeren

Houten vloeren van Europees eikenhout maken een woning mooier, vinden wij. Het geeft karakter en bepaalt de uitstraling en de sfeer van jouw huis. Niet zo gek dus dat je een goede, weloverwogen keuze wilt maken en dat de nieuwe houten vloer van de hoogste kwaliteit is en moet aansluiten bij jouw wensen. Wij begrijpen dit en helpen je graag verder: 

  • Om iedereen van een unieke vloer te kunnen voorzien, ligt de nadruk bij ons op maatwerk.
  • Wij voeren  alle werkzaamheden zelf uit, van de aankoop van hout tot de afwerking ervan. Verschillende bewerkingen, de hoeveelheid noesten en de breedtes van de planken: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Onze vaklieden maken alle houten vloeren op maat, gewoon in eigen werkplaats achter onze showroom. Zo hebben we iedere stap van de productie in beeld en weten we zeker dat de planken die de deur uit gaan, echt van de hoogste kwaliteit zijn.

Houten vloeren voor op vloerverwarming en met sterke beschermlaag

Al onze eiken houten vloeren worden in onze werkplaats geolied met machines. Dit zorgt ervoor dat je er weinig onderhoud aan hebt. Het eindproduct is kant-en-klaar: je kunt er direct op leven. Je hoeft de vloer slechts één keer per jaar in de onderhoudsolie te zetten of, als de vloer vies is geworden, met parketzeep te behandelen. Meer niet.

Onze eiken houten vloeren en vloerverwarming gaan uitstekend samen. Sterker nog: wij leggen bijna 80% van onze houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. We kijken samen met jou en onze experts naar de situatie en geven op basis daarvan een passend advies. 

Je bespaart energiekosten, ruimte en krijgt er tegelijkertijd meer comfort voor terug. Zo zit je er op meerdere manieren warmpjes bij.

Vloerverwarming en onderhoud houten vloeren
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Inspiratiefoto's houten vloeren

Nederlandse productie eiken houten vloeren

Het grootste gedeelte van de productie van onze houten vloeren vindt plaats in Nederland. Nadat de boomstammen uit Europa zijn gezaagd gaan ze op transport, zodat het hout al in een vroeg stadium aan ons klimaat went. Het grote voordeel hiervan is dat de uiteindelijke vloer niet krimpt of uitzet na het leggen. De Europese planken blijven strak liggen, zelfs in combinatie met vloerverwarming.

In onze werkplaats in Beetsterzwaag zorgen onze vakmensen voor de juiste uitstraling van de vloer. Wanneer nodig bewerken, verouderen en roken we de vloeren en geven wij het hout precies het uiterlijk dat je wenst.

10 bestverkochte vloeren

Productie houten vloeren Dutzfloors

Dutzfloors maakt jouw droom vloer 

Al sinds het ontstaan van Dutzfloors zijn we er trots op dat we betrokken zijn bij elke stap van het productieproces. Het stelt ons in staat om jouw vloer precies te maken zoals jij dat wilt. Het heeft ook een ander voordeel voor onze klanten; het ontbreken van tussenhandelaren stelt ons in staat om hoge kwaliteit houten vloeren te leveren tegen eerlijke prijzen.

Omdat niet bij elke partij de kosten even duidelijk worden vermeld, kan het voor consumenten lastig zijn om te zien of een houten vloer een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Niet alleen de prijzen van verschillende vloeren variëren, ook het legwerk en de benodigde materialen kunnen veranderen. Op onze website vind je daarom de exacte prijzen. Zo weet je precies wat je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt. Bij ons stel je op basis van je wensen je eigen vloer samen. 

Plan een adviesgesprek

Geschaafde white wash vloer
Geschaafde visgraatvloer
Naturel geschaafde vloer

Houten vloeren op maat gemaakt voor een eerlijke prijs

Alles in eigen beheer en elke vloer op maat gemaakt, het is voor ons de enige manier om keer op keer de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We zijn pas tevreden als een vloer aan alle wensen van de klant voldoet. Zoals we hier altijd zeggen: Jij blij, wij blij.

We optimaliseren ons productieproces daarom continu en stellen hoge kwaliteitsnormen aan onszelf. Voor elke vracht eikenhout maken we een passend droogschema en elke plank wordt nauwkeurig bekeken voordat er geolied wordt. Bij deze controles speelt vakkennis een belangrijke rol. Met de kennis en ervaring van onze vakmensen zorgen we voor eikenhouten vloeren van de hoogste kwaliteit. 

Kosten eiken vloer

Showroom met 6 kamers, met allemaal een andere stijl

Je vindt op onze website een compleet overzicht van ons aanbod aan eikenhouten vloeren. Ondanks dat we je hier zo veel mogelijk informatie bieden, zijn alleen woorden en foto’s niet genoeg. Een vloer spreekt immers pas tot de verbeelding als je ‘m in het echt ziet.

Je vindt onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag, gelegen aan de A7. Loop door de diverse stijlkamers die zijn ingericht met een grote verscheidenheid aan eikenhouten vloeren en een uitgebreide variatie in kleuren.

  • 6 ingerichte stijlkamers 
  • Meer dan 300 kleuren vloeren
  • Vloeren op een groot oppervlak.  Hierdoor ervaar je hoe de houten vloer er thuis uit komt te zien. Wel zo handig. 

Plan een adviesgesprek

Showroom beneden Dutzfloors

Dit is hoe we het doen

Je op maat gemaakte vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je thuis.

Wij gebruiken hout uit verantwoord beheerde bossen

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie – hoge kwaliteit vloer voor een eerlijke prijs

Dutzfloors op maat

Wij maken jouw droom vloer in onze eigen werkplaat op maat

Dutzfloors thuis afgeleverd

Wij leveren de vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je aan huis

Dutzfloors genieten

Geniet van jouw droomvloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend