9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Grijze houten vloeren

Het gaat goed met grijze houten vloeren. In magazines of op Pinterest zie je tegenwoordig vaker grijs dan de beter bekende bruine vloeren. Deze populariteit is te danken aan de veelzijdigheid van de kleur. Een grijze vloer werkt goed in verschillende interieurs en brengt in elke woonsituatie voordelen met zich mee. Of je nu groot of klein woont, grijskleurige eikenhouten vloeren ogen natuurlijk en warm.

Onze grijze houten vloeren van Europees eikenhout zijn oersterk en worden altijd op maat gemaakt. Of je nu de voorkeur geeft aan borstelen, beitsen of welke houtbewerking dan ook, er is altijd een grijze houten vloer die bij jouw huis past. Wij maken onze grijze houten vloeren in verschillende breedtes. De meest verkochte breedtes zijn 18cm, 22cm en 26cm. 

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Het ruimtelijke effect van grijze houten vloeren

Grijs is een neutrale kleur en staat prachtig in zowel huis als kantoor. Een van de voordelen van grijze houten vloeren is hun ruimtelijke werking. Iedere grijstint heeft zo zijn eigen pluspunt. Heb je een kleinere woning? Dan zorgt lichtgrijs ervoor dat kamers groter lijken. Neutraal grijs is ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt: het verbergt slijtage en vuil beter dan welke kleur ook.

Donkergrijs eikenhout maakt je interieur modern en heeft twee gezichten. Een grijze vloer in combinatie met witte of lichte accenten creëert een stijlvol interieur. Het geheel wordt juist stoerder wanneer je het combineert met zwart. Prachtig in een appartement, maar ook op een landelijke boerderijwoning.

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit van de bewerking van onze grijze vloeren, als ook vakkundige afwerking. Zo worden al onze houten vloeren voorzien van een beschermende toplaag die zeker tegen een stootje kan.

Grijzige houten vloer
Grijze vloer in woonkamer
Grijze geborstelde vloer
Grijze vloer in keuken

Passende grijstinten voor elk interieur

Het effect van kleur op een interieur is groot. Daarom wil je dat de vloer die jij kiest, goed aansluit bij de uitstraling die je thuis wilt creëren. In onze grote showroom vind je meerdere grijze houten vloeren. Het is de perfecte omgeving om te kijken welke vloer bij je past.

Wij maken onze grijze houten vloeren in veel verschillende grijstinten: koel, warm, neutraal en zelfs grijs met groene tinten. Omdat wij elke vloer voorzien van onze sterke olielaag, blijft de natuurlijke schoonheid van het hout goed bewaard. 

Onze vakmensen voeren alle bewerkingen zelf uit. Dankzij onze manier van werken maken wij grijze vloeren in bijzondere kleurvariaties. Plan een adviesgesprek

Grijs geoliede houten vloer
Licht grijze vloer
Hongaarse punt vloer grijs
Donker grijze vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend