Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek in vloeren
Zoek in pagina
Filter by Categories
1 foto's + 360-tour
1 foto's + video
5 foto's + 360-tour
5 foto's + video
Donker LP
Frans Eiken LP
Geen categorie
Hongaarse punt
Landelijk LP
Modern LP
Parketvloeren Friesland LP
Producten
Visgraat LP
Visgraat vloer met Bies LP
Vloer + Plaats LP
Vloer3: Offerte+ 2xMachinaal
Vloer4: Afspraak+ 2xMachinaal
Vloer5: Offerte+ Uniek
Vloer6: Afspraak+ Uniek
Voordelige houten vloeren LP

Houten vloeren

9.3 / 10 gemiddelde van 335 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek in vloeren
Zoek in pagina
Filter by Categories
1 foto's + 360-tour
1 foto's + video
5 foto's + 360-tour
5 foto's + video
Donker LP
Frans Eiken LP
Geen categorie
Hongaarse punt
Landelijk LP
Modern LP
Parketvloeren Friesland LP
Producten
Visgraat LP
Visgraat vloer met Bies LP
Vloer + Plaats LP
Vloer3: Offerte+ 2xMachinaal
Vloer4: Afspraak+ 2xMachinaal
Vloer5: Offerte+ Uniek
Vloer6: Afspraak+ Uniek
Voordelige houten vloeren LP
Dé Specialist in Houten Vloeren

Dé specialist in eiken vloeren

Eigen Nederlandse productie

Eigen Nederlandse productie

Stel je Eigen Vloer Samen

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in Heel Nederland

Gelegd in heel Nederland

Top 10 best verkochte eikenhouten vloeren

1. Donker gerookte houten vloer

Deze staat op nummer 1 van onze best verkochte eikenhouten vloeren. Deze vloer is geschaafd, donker gerookt en machinaal geolied. Door het schaven van de vloerdelen is de structuur van het eikenhout duidelijk zichtbaar. Dit zorgt voor een levendig effect, daarnaast valt een krasje of deukje hierdoor nauwelijks op. Daarnaast is de vloer gerookt, hierdoor heeft de vloer kleurnuances.  

We produceren deze vloer in alle sorteringen: van rustig tot levendig. We produceren onze duoplank vloeren in de volgende drie breedtes: 18, 22 en 26cm breed.

Stel op basis van je wensen deze vloer samen. 

Bekijk direct .  

Gerookte eiken vloer
Bekend van TV

2. Geschaafde vloer

Deze lichte eiken vloer heeft geschaafde vloerdelen en is met een lichte olie behandeld. Doordat de planken geschaafd zijn is de structuur van het eikenhout duidelijk zichtbaar, dit zorgt voor een levendig effect. Doordat de planken een levendige structuur hebben valt een krasje of een deukje niet tot nauwelijks op. Deze geschaafde vloer is geschikt voor iedere leefsituatie. 

We maken deze vloer in verschillende sorteringen; het aantal noesten. Daarnaast produceren we de vloer in de volgende breedtes: 18cm, 22cm en 26cm breed.

Bekijk direct

Geschaafde vloer

3. Gerookte visgraat vloer 

Deze visgraat vloer is gerookt, geschaafd en machinaal geolied. Doordat de vloer gerookt is bevat de vloer kleurnuances, iedere plank heeft een andere kleur. Door het schaven is de structuur van het eikenhout goed zichtbaar, dit zorgt voor een levendig effect. Een groot voordeel is dat een krasje of een deukje op deze vloer nauwelijks te zien is. We maken deze visgraat vloer in verschillende sortering, sortering wil zeggen het aantal noesten in een plank. 

Daarnaast maken we deze visgraat vloer in verschillende afmetingen. De meest gekozen afmetingen zijn: 12×60, 14×46 en 16x80cm. De eerst genoemde afmeting is de breedte van de plank en de tweede afmeting is de lengte van de plank.

Deze vloer ligt op een groot oppervlak in onze showroom.

Bekijk direct

Visgraat eiken vloer

4. Gerookte en geschuurde houten vloer

Deze Europees eikenhouten vloer is wit geolied, donker gerookt en geschuurd. De combinatie tussen de witte olie en het roken zorgt voor deze  kleur. Door het roken heeft iedere plank zijn eigen unieke kleur, daarnaast zorgt dit ervoor dat de vloer niet geel van kleur wordt. Doordat de planken geschuurd zijn heeft de vloer een rustige nerf structuur. 

We maken deze vloer in verschillende sorteringen; het aantal noesten. Daarnaast produceren we de vloer in de volgende breedtes: 18, 22 en 26cm.

Bekijk direct

Gerookte geschuurde houten vloer

5. Natuurlijke houten vloer

Deze vloer is niet voor niks één van onze best verkochte eikenhouten vloeren, deze vloer past door de natuurlijk basis in ieder type interieur. De planken van deze vloer zijn geschaafd, hierdoor hebben de planken een duidelijk zichtbare nerftekening. Ook zijn de planken verouderd, hierdoor heeft de vloer een authentiek karakter. Vind je de kleur mooi en wil je niet dat wij de vloer verouderen? Geen probleem, dan verouderen we de vloer niet!

Op de foto zie je de vloer in de rustieke sortering. Wil je de vloer liever met minder noesten? Dat kan! Daarnaast produceren wij deze vloer in verschillende plank breedtes: 18, 22 en 26cm.

Bekijk direct .

Natuurlijke houten vloer

6. Visgraat vloer 

De planken van deze duoplank visgraat vloer zijn geschuurd, hierdoor is de structuur van het eikenhout rustig. Daarnaast zijn de planken met een lichte tint geolied. Deze visgraat vloer past door zijn lichte accenten in ieder type interieur. 

We maken deze visgraat vloer in verschillende sortering, sortering wil zeggen het aantal noesten in een plank. Daarnaast maken we deze visgraat vloer in verschillende afmetingen. De meest gekozen afmetingen zijn: 12×60, 14×56 en 16x80cm. De eerst genoemde afmeting is de breedte van de plank en de tweede afmeting is de lengte van de plank.

Bekijk direct

Lichte visgraat vloer

7. Kasteelvloer 

Deze kasteelvloer is van Europees eikenhout. We hebben deze vloer in onze eigen werkplaats diverse bewerkingen gegeven. Door het toepassen van verschillende bewerkingen creëren wij een kasteelvloer. De bewerkingen die wij veelal toepassen zijn: verouderen, borstelen, beitsen, branden en roken. 

Deze kasteelvloer verkopen we erg goed omdat deze ook uitstekend geplaatst worden op vloerverwarming en is geschikt voor iedere leefsituatie. We maken deze visgraat vloer in verschillende sorteringen en breedtes. De mogelijke plank breedtes zijn: 18, 22 en 26cm.

Bekijk direct

Eiken kasteelvloer

8. Witte vloer

Witte vloeren zijn nog altijd de best verkopende houten vloeren. Deze witte vloer heeft een moderne uitstraling en zorgt voor een rustige basis. De planken van deze witte vloer zijn geschuurd waardoor de vloer een rustig uitstraling heeft. De vloer op de foto bevat weinig noesten. Vind je de kleur mooi en wil je liever meer noesten? Dat kan! Wij produceren deze vloer in verschillende gradaties noesten. 

Daarnaast produceren we de vloer in de volgende breedtes: 18, 22 en 26cm.

Bekijk direct

Witte houten vloer

9. Geborstelde en gerookte vloer

Deze houten vloer is geborsteld, gerookt en met een lichte tint geolied. Door het borstelen is de structuur van het eikenhout goed zichtbaar en door het roken ontstaan kleurnuances tussen de planken. Deze combinatie zorgt voor een levendig effect. Door de lichte basis past deze vloer in ieder type interieur. 

Deze houten vloer is geschikt voor alle leefsituaties en kan daarnaast ook uitstekend gelegd worden in de keuken. De vloer op de foto heeft planken van 22cm breed, we maken deze vloer ook in planken van 18cm en 26cm breed.

Bekijk direct

Geborstelde en gerookte vloer

10. Lichte houten vloer

Deze houten vloer zorgt voor een lichte en rustige basis. Deze vloer zorgt voor een ruimte effect, vandaar dat het ook één van de beste verkochte eikenhouten vloeren is. Deze vloer kan perfect gecombineerd worden met alle woonstijlen. Deze vloer past perfect bij je als je houdt van Scandinavisch interieur. 

De planken van deze eiken vloer zijn tussen de 2000mm en 25000mm lang. Deze lange planken zorgen voor een ruimtelijk effect. We produceren deze vloer in verschillende sorteringen; het aantal noesten in een plank en in diverse plank breedtes. 

Bekijk direct

Lichte houten vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend