Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Dutzfloors: Hoe het allemaal begon

Waarom besluit een stel uit Friesland in 2010 een carrière-switch te maken om verder te gaan als experts in eikenhouten vloeren?

Het zit zo. Meer dan tien jaar geleden waren we op zoek naar de perfecte houten vloer voor onze nieuwe woning. Deze zoektocht begon gewoon vanaf de bank, met de laptop op schoot.

We bekeken meerdere websites, struinden Pinterest af voor inspiratie en wilden zoveel mogelijk te weten komen over de opties. Los van alle vragen die we hadden wisten we één ding zeker: de vloer moest van eikenhout zijn. Een duurzaam, sterk en warm product waar we jaren plezier van zouden hebben. Maar na een paar dagen zoeken viel ons iets op: de prijzen waren niet altijd even helder en veel aanbieders spraken elkaar zelfs tegen wanneer het ging over onderhoud of legmethodes. 

Sterker nog, toen we uiteindelijk online de perfecte vloer voor ons huis vonden, kon deze niet worden gemaakt zoals wij wilden. Het maatwerk dat we zochten was er niet helaas niet.

Wie moesten we geloven? En waar moesten we allemaal op letten? En hoe kon onze droomvloer ooit werkelijkheid worden? De vloerenmarkt bleek minder transparant dan we hadden gehoopt. Op deze manier konden we geen goede keuze maken. Na een paar goede gesprekken en nadat we alles op een rij hadden gezet kwamen we tot het besluit: we gaan het gewoon zelf doen. En van deze keus hebben we sindsdien geen moment spijt gehad.

Maak een afspraak

Over team Dutzfloors

Dit is hoe wij het doen

Het succes

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in eikenhouten vloeren. We produceren uitsluitend op maat gemaakte vloeren van hoogwaardig Europees eikenhout en leveren en leggen ze door heel Nederland en daarbuiten. Met onze eindeloze mogelijkheden maken wij je wensen werkelijkheid. 

We kopen het eikenhout in uit verantwoord beheerde bossen en maken er op basis van jouw wensen een schitterende vloer van. We hebben het hele productieproces in eigen hand en werken vanuit onze bijzondere locatie in Friesland. Omdat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren aan te pas komen, kunnen we een hoogwaardig product aanbieden voor een eerlijke prijs. Omdat we transparantie belangrijk vinden kan je op onze website de prijs van je favoriete houten vloer uitrekenen. 

Legservice in heel Nederland

Onze parketteurs leggen de vloer eigenhandig bij je in huis en dankzij onze unieke manier van afwerken en oliën kun je er direct op gaan leven. Net als wij, werken al onze parketteurs uitsluitend met eikenhout. Hierdoor garanderen we een bijzonder strak liggende vloer tot en met de laatste plank. 

Hoge kwaliteit vloeren voor een eerlijke prijs

Het is voor ons belangrijk dat jij tevreden bent en dat blijft. Daarom doen we in elke stap van het proces ons uiterste best om zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. 

  • Meer dan 300 verschillende kleuren houten vloeren in onze showroom
  • 9.3 klanttevredenheid
  • 100% slagingskans
  • Vakkundige specialisten die als over eikenhouten vloeren weten.
  • Stel jouw eigen droom vloer samen
Dutzfloors vloeren specialist
Dutzfloors team vloeren
hoge kwaliteit vloeren Dutzfloors

Meet the team

Met een klein en jong team werken we elke dag met heel veel plezier met het product waar we jaren geleden verliefd op werden. Door onze kennis te combineren met vakkundig advies en vakmanschap, maken we klanten vanuit het hele land blij met prachtige eikenhouten vloeren.

Je vindt ons in het bosrijke Beetsterzwaag. Op deze locatie bevindt zich zowel de productie als onze showroom. De showroom ademt één en al hout. We hebben 6 compleet ingerichte stijlkamers. Tijdens je bezoek aan onze showroom stel je met behulp van één van onze specialisten je eigen vloer samen. Door te kiezen uit verschillende breedtes, diktes, het aantal noesten en verdere bewerkingen, creëren we samen jouw unieke houten vloer.

Hedwig Dutzfloors
Hedwig

De spin in het web! Aan Hedwig ontkom je niet. Ze blinkt uit in communiceren en helpt mensen met het uitkiezen van hun droom vloer. Daarnaast houdt ze er ook van om over koetjes en kalfjes te praten. 

Joop Jan Dutzfloors
Joop Jan

Is het creatieve brein bij Dutzfloors. Alle vloeren die op onze website staan heeft hij gemaakt. Wat je wens ook is, Joop Jan maakt de vloer! Daarnaast staat hij in het weekend als adviseur op de werkvloer. 

Redmer Dutzfloors
Redmer 

Is de marketeer van Dutzfloors. Hij probeert je op onze website zo’n goed mogelijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Redmer houdt daarnaast van flauwe grapjes maken en deze etaleert hij vaak als hij zaterdags op de werkvloer staat. 

Melissa

Bellen, e-mailen, aftersales, en klanten van advies voorzien om tot een juiste vloer keuze te komen. Melissa is een keiharde werker; we moeten haar vaak naar huis sturen (anders komt ze nooit meer thuis).

 

Teun Dutzfloors
Teun

Bel je? E-mail je? Grote kans dat je Teun spreekt. Daarnaast staat hij zaterdags ook op de werkvloer om mensen te adviseren. Teun is een echte grapjas, dus aan zijn flauwe grapjes ontkom je zeker niet. 

Liesbeth Dutzfloors
Lysbeth

Heeft ze niet een een prachtige ‘boekhouding’? Dat kan ook niet anders want Lysbeth verzorgt de boekhouding van Dutzfloors. Iedere donderdag is ze er! 


Parketteurs

Fokke Dutzfloors
Fokke 

De goedlachse Fries die altijd in is voor een geintje. Hij is al meer dan 30 jaar parketteur. Hij drinkt zijn koffie zwart en houdt ook wel van snoepen. 

Sveto Dutzfloors
Sveto 

Sveto werkt samen met Rene. Het is een ‘geoliede’ machine. Geen ruimte of klus is Sveto te gek. Hij bedenkt altijd creatieve oplossingen om de vloer uitmuntend te plaatsen. 

Jan Dutzfloors
Jan 

Klein en tenger maar ook beresterk en handen waar je u tegen zegt. Jan hoef je geen eten te geven, maar tegen zwarte koffie zegt hij geen nee. 

Rudy Dutzfloors
Rudy 

De jongste van het stel en werkt vaak samen met zijn vader Douwe de oudste van het stel. Rudy heeft het vak van zijn vader geleerd en kan alle soorten vloeren leggen.

Douwe Dutzfloors
Douwe

Dit is Douwe de oudste van het stel, en legt al meer dan 40 jaar vloeren. Hij werkt veelal samen met zijn zoon Rudy. Douwe is niet meer de snelste maar door zijn schat aan ervaring een vakman puur sang.

Ed Dutzfloors
Ed 

Met Ed kan je in alle talen communiceren. Naast alle talen die hij machtig is kan hij ook alle soorten vloeren leggen. Waar veel van zijn leeftijdsgenoten met pension zijn denkt Ed er nog lang niet aan om te stoppen met werken. 

Ruud Dutzfloors
Ruud 

Ruud werkt veelal samen met Ed en Ron. Ruud is de rustigste van het stel. Meters maken, meters maken, laat Ruud zijn gang maar gaan. Ruud komt uit Rotterdam, dus niet lullen maar vloeren leggen! 

Ron Dutzfloors
Ron

Ron is de jongere broer van Ed. Ron is een lolbroek, en tijdens zijn werk vindt hij het leuk om zo af en toe te poseren. Naast het poseren is Ron ook een keiharde werker en uitstekende parketteur. 

Rene parketteur
Rene 
Rene vindt het maar niks als we foto’s van hem maken. Vandaar dat hij er iets minder duidelijk op staat. Rene werkt samen met Sveto. Rene is een keiharde werker en beschikt over een flinke dosis flauwe humor. 
John parketteur
John

John is woonachtig in Gouda en werkt samen met zijn zoon Mitchell. John legt al vele jaren vloeren en denkt graag mee hoe de vloer het mooiste geplaatst kan worden. Goed communiceren zit in zijn genen. 

Oene Willem Dutzfloors
Oene Willem

Een keiharde werker en zo sterk als een beer! Oene Willem helpt mee met het produceren en bewerken van houten vloeren. Daarnaast bezorgt hij vele van onze houten vloeren door heel Nederland. 

Wadda Dutzfloors
Waadah

Gevlucht uit Syrië en terechtgekomen in Beetsterzwaag. Wij zijn maar al te blij met Waadah. Hij is een keiharde werker en een fijn mens. En hij spreekt al een beetje Nederlands en zelfs een klein beetje Fries. 

Dit is hoe we het doen

Je op maat gemaakte vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je thuis.

Wij gebruiken hout uit verantwoord beheerde bossen

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie – hoge kwaliteit vloer voor een eerlijke prijs

Dutzfloors op maat

Wij maken jouw droom vloer in onze eigen werkplaat op maat

Dutzfloors thuis afgeleverd

Wij leveren de vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je aan huis

Dutzfloors genieten

Geniet van jouw droomvloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend