Een geoliede houten vloer

Een houten vloer waar je lang plezier van zult hebben!

Jij vindt het toch ook van belang dat je vloer er na vele jaren nog mooi en stralend bij ligt? Een vloer waar je op kunt leven! Je wilt toch niet steeds met een doekje door de kamer lopen omdat je bang bent dat er vlekken op je vloer ontstaan, door bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren? En wij willen graag dat jullie elke dag met een goed gevoel thuiskomen en kunnen genieten van jullie houten vloer, dag in en dag uit. Daarom hebben wij onze werkwijze hierop aangepast en zorgen wij voor de meest sterke, slijtvaste en rijke olielaag. Hoe we dit doen zullen wij hier in het kort uitleggen, uiteraard kunnen wij jullie in onze showroom hier nog veel meer informatie over geven. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Onze manier van oliën zorgt voor een beschermde en slijtvastere vloer 

Oliën van houten vloeren is één van de belangrijkste processen. Maar het is ook één van de processen waar mensen vaak niet bij stil staan. Wij horen vaak: als de kleur maar mooi is. Uiteraard snappen wij dat, maar je wilt toch ook een vloer die er in de loop der tijd nog steeds mooi uitziet? Hoe beter de vloer wordt geolied hoe meer plezier je ervan zult hebben. Onze manier van oliën zorgt ervoor dat je vloer goed beschermd is. Wij voeren het hele proces fabrieksmatig uit waardoor iedere plank voorzien wordt van een gelijke hoeveelheid olie. Vervolgens leggen we de planken in droogrekken en als de eerste olielaag is uitgehard voeren we het proces nogmaals uit. Onze vloeren worden voorzien van twee olielagen, deze worden machinaal aangebracht, een betere manier van oliën bestaat er niet. Wij gaan voor kwaliteit jij toch ook? 

Een houten vloer waar je direct op kunt leven

Doordat wij alle vloeren fabrieksmatig oliën kan je er direct op leven. Het betreft dus een kant en klaar product, is dat niet heerlijk? Uiteraard is het wel van belang om de eerste 4 weken ‘voorzichtig met je vloer om te gaan aangezien de olie nog moet uitharden. Na 4 weken is de olie uitgehard en is de vloer goed beschermd. Wij geven natuurlijk ook advies over hoe je het beste je vloer kunt onderhouden. Wij willen dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige houten vloer. In de video hiernaast kan je ons gehele productieproces bekijken. 

Klantbeoordelingen

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Vraag altijd hoe je vloer wordt geolied

Zoals reeds gezegd is het van belang om te weten hoe het olieproces wordt uitgevoerd. Wordt dit bij je thuis gedaan? Heeft een bedrijf een kleine oliestraat zonder uitpoetsmachine? Of wordt er helemaal niet over gesproken? Als hier sprake van is moet je je afvragen of je dit wel wilt. Machines die bij mensen thuis worden gebruikt zijn uiteraard verschillend van fabrieksmachines. Daarnaast wordt de vloer pas geolied nadat de vloer er volledig in ligt, je kunt dus minder goed bij de hoeken komen en de olie wordt minder evenredig over de planken verdeelt. Het is ook een nadeel dat je niet direct op je vloer kunt leven, je dient eerst te wachten tot de olie is uitgehard. Uiteraard geven wij in onze showroom graag meer uitleg over het oliën van houten vloeren.