9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Wat is een verouderde eiken houten vloer? 

Verouderde eiken houten vloeren zijn een lust voor het oog. Stel je een kasteel voor. Waarschijnlijk denk je aan hoge torens, oneindige bossen en misschien wel aan alle sprookjes die je vroeger als kind werden voorgelezen. Kastelen zijn prachtige oude panden met veel karakter. Een kasteel kenmerkt zich door dikke muren, stevige materialen en bovenal, ruige kasteelvloeren.

Mensen denken vaak dat het onmogelijk is om zo’n verouderde eiken houten vloer in huis te halen. Het is waarschijnlijk te duur en moeilijk te vinden, denken ze. Niets is minder waar. Wij kunnen tijdens ons unieke productieproces praktisch elke vloer eigenhandig een verouderde uitstraling geven. De vloer is nieuw, maar ziet er door het verouderen doorleefd uit. Ongeacht de mate van veroudering, is het een vloer met karakter. Een bijkomend voordeel is dat je minder voorzichtig hoeft om te gaan met je vloer, want eventuele krasjes en deukjes vallen niet meer op.

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Donkere verouderde vloer
Verouderde Hongaarse punt vloer
Verouderde planken eiken vloer

Hoe maken wij verouderde eiken houten vloeren?

Een eikenhouten vloer kan een verouderde uitstraling krijgen door drie manieren van bewerkingen, die wij zelf uitvoeren. Bij het slaan bewerken we de oppervlakte van de vloer met verschillend gereedschap. De vloer krijgt hierdoor al snel een authentieke uitstraling.

Daarnaast kunnen we de zijkanten verouderen, waarbij we ze schrapen en het lijkt alsof de vloer is bewerkt met een ouderwetse schaafmachine. Tijdens de derde bewerking, het trommelen van de planken, gaat het hout in een grote trommel vol met bouten en moeren. Door het draaien zullen de bouten en moeren diverse deukjes en butsen achterlaten op de planken. Dit geeft het een stoere en doorleefde uitstraling. Net als elke vloer is niemand gelijk en een voorkeur voor de mate van veroudering verschilt dan ook per persoon. Plan een adviesgesprek

Zwaar verouderde houten vloer

Een verouderde vloer is uniek in alle opzichten

Verouderde eikenhouten vloeren zijn in alle opzichten uniek. De bewerking en het karakter van zo’n vloer geven je woning een uitstraling die je niet elke dag ziet. Daarnaast kan door de opbouw van ons product een verouderde vloer uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze combinatie van middeleeuwse allure met de gemakken van nu, geeft jouw woning dat extra stukje sfeer.

Zoals je leest, besteden we veel aandacht aan je vloer om het precies jouw gewenste uiterlijk te geven. Ga je voor een licht verouderde variant of wil toch liever die klassieke kasteelvloer in je woning? Bij ons bepaal je de mate van veroudering helemaal zelf, maar we helpen je hier graag bij. Plan direct een adviesgesprek

Verouderde vloer voor vloerverwarming
Verouderde vloer Groningen
Verouderde vloer voor vloerverwarming
Eikenhouten vloer verouderd

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend