9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Versailles vloeren

Versailles vloeren geven je vanaf de eerste stap een koninklijk gevoel. Deze luxueus uitziende houten vloer dankt zijn naam aan Palace de Versailles, het prachtige paleis van Lodewijk XIV. Dit bijzondere vloerpatroon bestaat uit vierkante frames met daarbinnen met elkaar verweven houten stroken. Een Versailles vloer is elegant en past zowel bij landelijke boerderijen als moderne appartementen.

Dutzfloors maakt alle Versailles vloeren op maat, door de lokale productie krijgt de vloer altijd de gewenste uitstraling. Jij kiest de kleur en bewerkingen, wij doen de rest. Wil je advies of een Versailles vloer van dichtbij bekijken? Onze adviseurs staan voor je klaar. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen wij je graag verder en bekijken we samen de mogelijkheden.

Witte versailles vloer
Versailles parket vloer
Verouderde Versailles vloer

Strakke of landelijke Versailles vloer

Een Versailles vloer kan op twee manieren worden afgewerkt: strak of landelijk. Bij een strakke afwerking bestrijken we de vloer eerst met een mengsel van zaagsel en lijm. Vervolgens schuren we de planken. Hierdoor wordt de houtstructuur minder zichtbaar en ontstaat er een strak geheel. De combinatie van het klassieke Versailles vloerpatroon met een moderne afwerking is prachtig. Ideaal voor een appartement of woning met een strak interieur.

Een brute, meer natuurlijke afwerking leent zich perfect voor landelijke woningen. In plaats van de vloer te schuren, bewerken we het hout op zo’n manier dat de nerfstructuur goed zichtbaar blijft. Denk hierbij aan het roken of verouderen van het hout. Alle vloeren worden afgewerkt met onze beschermende olielaag. Hierdoor blijft de vloer lang sterk en mooi en waan jij je in je eigen paleis.

Strakke Versailles vloer
Versailles vloer
Versailles vloeren
Versailles parket vloer

Versailles parket en vloerverwarming

Ons Versailles parket gaat goed samen met vloerverwarming. Dit is te danken aan de houtsoort die we gebruiken: hoogwaardig Europees eikenhout. Het hout heeft namelijk precies de juiste dikte die nodig is om aangenaam op te warmen. Daarnaast worden onze vloeren in Nederland geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat het hout voor de Versailles vloer gewend is geraakt aan het lokale klimaat. Het hout krimpt niet en zal niet uitzetten. 

De vloer wordt vakkundig gelegd door onze ervaren parketteurs. Met vloerverwarming onder Versailles parket combineer je het klassieke met comfort van nu – je wil nooit meer anders.

Bruut gelegde Versailles vloer
0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Kleuren Versailles vloeren

De match tussen je interieur en een eiken vloer is pas perfect als het hout de juiste kleur heeft. Want al is het vloerpatroon nog zo mooi, een zorgvuldig afgestemde kleurtint maakt het helemaal af. Om die reden zijn Versailles vloeren bij ons verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, passend bij elk interieur. De kleur wordt in combinatie met olie aangebracht – dit doen we na het leggen en met de hand. Ook beschermt deze olielaag je nieuwe vloer tegen slijtage – het is dus een dubbele finishing touch. 

Een lichtere tint past perfect bij een modern interieur met strakke lijnen. Een donkere tint geeft je inrichting juist meer een klassiek gevoel. Onze uitgebreide kleurkeuze geeft je de vrijheid om te kiezen wat jij mooi vindt. Vind je de juiste kleur lastig te bepalen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Friesland. We laten je hier graag alle mogelijkheden zien. 

500 jaar oude Versailles vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend