9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Laat het doen parket

Bij het kopen van een houten vloer zijn er veel mensen die willen besparen op de kosten, maar niet op de kwaliteit. Je investeert waarschijnlijk maar één keer in een nieuwe eikenhouten vloer en dus wil je dat deze van hoge kwaliteit is. Wij begrijpen dit en ontwikkelden iets nieuws: laat-het-doen-parket.

Laat-het-doen-parket is een hoge kwaliteit Europees eikenvloer in planken van 18 of 22 centimeter breed. Het wordt geleverd in een rustieke sortering met veel noesten – een prachtige vloer met de oorspronkelijke elementen van het eikenhout. De planken van het laat-het-doen-parket zijn voorzien van een v-groef. Je herkent een v-groef aan het beetje ruimte tussen de planken. In werkelijkheid liggen de planken natuurlijk strak tegen elkaar aan. De dikte van de vloer is 15 millimeter – hierdoor gaat de vloer gemiddeld 30 jaar mee.

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Laat het doen parket: woning klaar

De laat-het-doen-parket vloer wordt machinaal geolied zodat elke plank dezelfde hoeveelheid olie krijgt. We voeren dit proces twee keer uit en creëren zo een sterke en slijtvaste beschermlaag. Voor schade door huisdieren of kinderen hoef je niet meer bang te zijn. De vloer kan tegen een stootje – vlekken en krassen ontstaan niet snel. Omdat er al twee olielagen zijn aangebracht, hoef je na het leggen de vloer zelf niet meer te oliën. Het is een woning-klare houten vloer waarop je direct kunt leven.

Wil je meer weten over onze olie werkwijze? Bekijk hoe we de vloer machinaal oliën.

Gerookte eikenhouten vloer
Aanbieding eiken vloer boven
Aanbieding eikenhouten vloeren
Vloeren eiken aanbiedingen.

Geplaatst door een vakman

Een laat-het-doen-parket leg je niet zelf, maar wordt geplaatst door onze vakmannen. Het zijn stuk voor stuk parketteurs die weten wat ze doen – ze hebben soms wel meer dan 30 jaar ervaring. Zit er een moeilijke hoek in de kamer? Zijn er andere onvoorziene problemen? Onze parketteurs hebben het allemaal al eens meegemaakt en deizen er niet voor terug. Ze leggen elke plank nauwkeurig neer in je woning, zodat er een strak geheel ontstaat in de kamer. Jouw nieuwe eikenhouten vloer wordt prachtig neergelegd.

Uiteraard is het ook mogelijk om je houten vloer zelf te plaatsen. Hiervoor hebben we een collectie doe-het-zelf-parketten samengesteld.

Houten vloer inclusief laten leggen
Zwevend leggen van houten vloer
Plaatsen van plinten
Leggen van vloer

Vloer afwerken met plinten

Er zijn uitgebreide mogelijkheden om het laat-het-doen-parket naar je hand te zetten. Zo kun je het geheel bijvoorbeeld laten afwerken met plinten – dit zorgt voor de perfecte finishing touch. Je kunt kiezen uit massief eiken platte plint welke we in dezelfde kleur oliën als de vloer en daarop spijkeren, of een hoge opstaande witte plint welke we op de vloer plaatsen.

De kosten van deze plinten variëren tussen de 9,50 en 15,50 per strekkende meter. Welke plint je ook kiest, ze maken zowel de eikenhouten vloer als de kamer als geheel mooier. Heb je vragen over de mogelijkheden met onze laat-het-doen-parket vloeren? Je kunt ons bellen op 0512-212414. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. We helpen je graag verder. Plan een adviesgesprek

MDF plint RAL9010