Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Geschaafde eiken houten vloeren zijn natuurlijk

Geschaafde eiken houten vloeren hebben een natuurlijke uitstraling. Dit komt door onze manier van werken. Dankzij een lichte bewerking blijft de natuurlijke nerftekening goed zichtbaar op elke plank. De duidelijke lijnen in het hout geven een geschaafde vloer een levendig effect, daarnaast heeft een geschaafde eiken houten vloer ruwe delen. Wil je liever een vloer met een duidelijke nerftekening maar zonder ruwe delen? Bekijk dan onze geborstelde houten vloeren.

Van knusse woonboerderijen op de ruimte tot aan moderne appartementen in de stad. Een geschaafde houten vloer mag gezien worden, waar hij ook ligt. Ons Europese eikenhout is oersterk en van hoge kwaliteit. De vloeren blijven jarenlang strak liggen. Niet alleen omdat wij elke vloer zelf in Nederland produceren, maar ook omdat wij uitsluitend kiezen voor hoogwaardig en duurzaam hout. Hierdoor zorgen wij dat je jarenlang kunt genieten van jouw gewenste vloer.

De sleutel tot een Scandinavisch interieur

Op dezelfde manier dat een goede spijkerbroek nooit uit de mode raakt, zal Scandinavisch design altijd een klassieke interieurtrend blijven. Het onderscheidt zich door eenvoud, rust en ruimte. Binnen deze stijl is ruime variatie mogelijk, maar er is één element dat nooit ontbreekt: een prachtige houten vloer. Onze geschaafde vloeren van Europees eikenhout zijn de sleutel tot jouw gewenste Scandinavische interieur. Het is een perfecte match.

Scandinaviërs weten vaak de juiste mix te vinden tussen lichte kleuren en textuur, zonder dat het interieur te koud of grimmig wordt. Dit is te danken aan het gebruik van echte houten vloeren, die een bepaalde warmte toevoegen. Ook lichtere vloeren creëren, dankzij de natuurlijke lijnen van onze geschaafde houten vloeren, een knusse sfeer in huis.

Geschaafde visgraat vloer
Geschaafde white wash vloer
Geschaafde visgraatvloer
Naturel geschaafde vloer
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Voordelen van een geschaafde houten vloer

Naast dat het er goed uitziet, hebben een geschaafde eiken houten vloer ook andere voordelen. De nerfstructuur met zichtbare lijnen geeft een drukker effect dan geschuurde vloeren.

Mocht er onverhoopt een deukje of krasje ontstaan, dan valt dit nauwelijks meer op. Dit maakt geschaafde vloeren ideaal voor de drukkere huishoudens met bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren. Ook in ruimtes met veel voetverkeer, zoals de keuken of hal, komt deze vloer goed tot zijn recht. Het is niet voor niks dat 80% van onze meest verkochte houten vloeren geschaafd is. 

Inspiratie geschaafde eiken vloer
Duoplank vloer geschaafd in slaapkamer.
Geschaafde eikenhouten vloer
Bruine duoplank vloer geschaafd

Bekijk geschaafde eikenhouten vloeren in onze showroom

Je waardeert de schoonheid van een geschaafde houten vloer pas als je hem in het echt ziet liggen. Het liefst in meerdere varianten, zodat je goed ziet welk type vloer precies bij jou en je gewenste stijl past. En ligt de vloer van jouw dromen niet in onze showroom? Dan maken we die.

Wij hebben het hele productieproces zelf in de hand, maken alles op maat, en draaien onze hand niet om voor een paar extra bewerkingen. Als jij maar tevreden bent, dat is waar het ons om gaat. In onze showroom vind je een breed assortiment aan geschaafde vloeren. Wandel door de stijlkamers en neem rustig de tijd. Heb je een vraag over een specifieke vloer of wil je advies? Dan staan wij voor je klaar.

Plan nu je adviesgesprek

Geschaafde visgraat vloer
Blanke geschaafde vloer
Geschaafde en gerookte vloer
White wash geschaafde vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend