Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 305 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Wat zijn geschuurde houten vloeren? 

Geschuurde houten vloeren hebben een bijzonder en zacht karakter. Door het schuren van de planken wordt de nerfstructuur van het hout minder goed zichtbaar. De natuurlijke en uitgesproken lijnen verdwijnen en maken plaats voor een meer gepolijst oppervlak. Met hun rustige uitstraling passen geschuurde houten vloeren daarom perfect bij de moderne interieurs van vandaag: strak en elegant, maar altijd warm.

Onze vloeren van Europese eikenhout worden in Nederland geproduceerd en zijn van de hoogste kwaliteit. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het hout niet uitzet of kromtrekt, ook niet met vloerverwarming. De vloer zal strak blijven liggen en is dankzij onze unieke oliewerkwijze voorzien van een oersterke beschermlaag. De olie blijft goed zitten op het oppervlak van het hout omdat wij de olie pas na het schuren aanbrengen. Geschuurde planken hebben een gelijkmatige kleur die prachtig uitkomt in iedere kamer.

Geschuurde houten vloeren hebben een rustige uitstraling

Houd je van een rustige sfeer in je interieur? Dan is een geschuurde houten vloer de basis die je zoekt. Door het schuren van het hout krijgen onze planken een meer matte look. Een mooie keuze voor mensen die houten vloeren zonder duidelijke nerftekening bij hun woning vinden passen.

Zoek je een vloer met een duidelijk zichtbare houtlijnen? In dat geval is een geschaafde vloer of een geborstelde vloer een betere optie. Het grote voordeel van onze op maat gemaakte houten vloeren is dat de vloer helemaal naar jouw wens wordt geproduceerd. Van het te leggen patroon tot aan de hoeveelheid noesten of andere bewerkingen, jij hebt invloed op elk detail van de geschuurde vloer.

Geschuurde vloeren
Houten vloer geschuurd en noesten
Wit geschuurde eiken vloer
Houten vloer geschuurd en gerookt
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Voor een strak en modern interieur

Steeds meer mensen gaan voor een strak en modern interieur. De kamers zijn vaak ruim opgezet en kenmerken zich door strakke lijnen. Hoewel de stijl in het verleden soms als koud en onpersoonlijk werd gezien, brengen moderne interieurs met een geschuurde houten vloeren juist warmte in huis.

Wij vinden dat het verfijnde oppervlak het beste tot zijn recht komt in combinatie met weinig noesten, al werkt ook met een drukkere sortering. Jij hebt hierin de vrije keuze omdat wij elke vloer op maat maken. Voor welke soort vloer je ook kiest, de combinatie van een modern decor en ons natuurlijke eikenhout bewijst één ding: dat een eigentijdse inrichting erg uitnodigend kan zijn.

Strakke visgraat vloer
Licht geschuurde eiken vloer
Witte 1bis geschuurde vloer
Geschuurde 1bis houten vloer

Bekijk geschuurde vloeren in onze showroom

Wanneer mensen geschuurd hout van dichtbij zien en aanraken, worden ze meteen fan. Het zachte karakter van dit type vloer maakt het tot een bijzondere.

In onze grote showroom vind je tal van geschuurde houten vloeren. Je loopt hier over meerdere soorten vloeren met verschillende patronen en kleuren, zodat je goed kunt bepalen wat echt bij je past.

Kun je de vloer van je dromen niet vinden? Geen probleem. Door ons productieproces en ervaren vakmanschap maken we een eikenhouten zoals jij hem wilt. Heb je specifieke wensen of bijzondere vragen? Vraag maar raak, wij helpen je graag.

Plan nu je adviesgesprek  

Strakke visgraat vloer
Geschuurde plankenvloer
Geschuurde visgraat duoplank vloer
Naturel geschuurde vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend