9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Doe-het-zelf parket: zelf je houten vloer leggen

Zoek je een mooie eikenhouten vloer en wil je deze zelf leggen? Met ons Dutzfloors doe-het-zelf parket leg jij je nieuwe vloer helemaal zelf in huis neer. Voeg ‘parketteur’ maar alvast toe aan je cv. Wij leveren de eikenhouten duoplank vloer, machinaal geolied en bijbehorende ondervloer – jij doet de rest. Wil je ook dat wij er plinten bijleveren? Dat kan natuurlijk.

Uiteraard ontvang je ook andere benodigdheden, zoals een handleiding, houtlijm, meetlint en potlood. Kortom: alles wat je nodigt hebt om de houten vloer zelf te leggen.

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Ons doe het zelf parket is gemakkelijk zelf te leggen

Het doe-het-zelf parket is gemakkelijk zelf te leggen en bestaat uit planken van 18 of 22 cm breed. De sortering is gemixt, wat betekent dat de natuurlijke noesten zichtbaar zijn. De planken hebben een zogeheten mes en groef verbinding – ze schuiven eenvoudig in elkaar. In de bijgevoegde handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat je moet doen, zodat de eikenhouten vloer strak in je huis komt te liggen. Kom je er tijdens het leggen niet uit? Bel of mail ons, dan helpen wij je graag verder.

Wil je de houten vloer liever door onze laten plaatsen? Bekijk dan onze laat-het-doen-parketten.

Houten vloer zelf leggen

Machinaal geoliede vloeren

Wij oliën de vloer voor je in onze werkplaats. Dit doen we machinaal. Hierdoor krijgt elke plank evenveel olie en is de bescherming optimaal. Komt de vloer op een bovenverdieping te liggen? Dan is één olielaag voldoende. Als de vloer beneden komt te liggen, raden je aan om de planken direct in de onderhoudsolie te zetten. Dit zorgt voor een nog betere bescherming en maakt de vloer slijtvaster, ook wanneer er veel voetverkeer is.

Zoek je een vloer waar je direct na het leggen op kunt leven? Het is ook mogelijk om door ons een tweede olielaag machinaal aan te laten brengen. Dit maakt de vloer direct woon-klaar: je kunt erop lopen zodra de vloer is gelegd. Plan een adviesgesprek

Machinaal geoliede houten vloeren