9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Hoe onderhoud ik mijn houten vloer?

Iedereen die bij ons een vloer aanschaft ontvangt een document hoe de vloer te onderhouden. Dit document heeft of de titel Woca geoliede vloer of hardwax geoliede vloer. Zodat je exact weet hoe je het onderhoud van je houten vloer kan doen.

In het desbetreffende document staat duidelijk omgeschreven hoe je jouw vloer mooi kan houden. Daarnaast staan de geschikte onderhoudsmiddelen in het document weergegeven, het is namelijk van belang om de vloer te onderhouden met de juiste onderhoudsmiddelen. Op deze manier zorg je ervoor dat de vloer een goede bescherming houdt. Het onderhouden van een vloer is super simpel en kost weinig tijd. 

Daarnaast geven we ook graag online de benodigde informatie voor het onderhouden van je houten vloer. Daarnaast kan je ons voor advies bellen: 0512-212414. 

Tapis visgraat vloeren

Woca geoliede houten vloer onderhouden

Is je houten vloer met het merk Woca geolied? Zorg ervoor dat je dit merk gebruikt voor het onderhouden van je houten vloer. Wij leveren bij al onze geleverde vloeren een onderhoudsdocument zodat je weet met welk merk je vloer geolied is. Heb je de houten vloer niet bij ons gekocht en weet je niet met welk merk de vloer geolied is? Vraag dit dan na bij het bedrijf, zodat je weet welke onderhoudsproducten geschikt zijn voor je vloer. Bekijk direct alle onderhoudsproducten.

Wil je alles weten hoe je jouw Woca geoliede houten vloer in top conditie houdt? Bekijk en lees direct alles over het onderhouden van je Woca geoliede houten vloer

Hardwax geoliede houten vloer onderhouden

Is je houten vloer behandeld met een hardwaxolie dan geldt deze informatie voor jou. Wij passen de volgende hardwax oliën op onze vloeren toe: Ciranova, Osmo en Vesting. Bekijk direct alle onderhoudsproducten.

Voor het onderhoud is het van belang om dit ook te doen met onderhoudsmiddelen welke geschikt zijn voor een hardwax geoliede houten vloer. Bij de aanschaf van een houten vloer leveren wij onderhoudsproducten. Gebruik deze middelen ten alle tijden voor een optimaal resultaat, en maak geen gebruik van andere merken/middelen. 

Wil je weten hoe je jouw hardwax geoliede houten vloer in super goede conditie houdt? Lees hier direct alles over!  

Tapis eiken visgraat vloeren