Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Aanbiedingen houten vloeren

Aanbiedingen houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit Europees eikenhout. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige vloer? Maar deze wil je graag voor een nog betere prijs dan die we normaal hanteren, bekijk dan deze pagina met fantastische houten vloeren aanbiedingen. 

Doordat wij het volledige productieproces in eigen beheer hebben ben je altijd verzekerd van een hoogwaardig vloer tegen een eerlijke prijs. Dit omdat we niet te maken hebben met tussenschakels. Maar zo af en toe bieden we vloeren aan voor nog betere prijs aan. Niks minder in kwaliteit alleen lager in prijs. 

Naast deze aanbiedingen hebben we ook doe het zelf en laat het doen parketten samengesteld. Bij het doe het zelf parket leveren wij alle materialen en leg jij zelf de vloer. En bij het laat het doen parket regelen wij alles, dus ook het leggen van de vloer. 

Aanbiedingen houten vloeren
Aanbieding vloer slaapkamer
Aanbieding vloer naturel geolied
Naturel geschuurde vloer
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Onze vloeren aanbiedingen

De aanbieding van onze houten vloeren hebben betrekking op 18cm of 22cm brede planken. Deze planken hebben een dikte van 15mm. De toplaag is 3mm dik en deze bestaat uit de hoogste kwaliteit Europees eikenhout. De onderlaag is 12mm dik en deze bestaat uit watervaste berkenmultiplex. Door deze dubbele laag ontstaat een stabiele houten vloer die erg geschikt is om te plaatsen op vloerverwarming. De planken die op de aanbieding betrekking hebben bevatten veel noesten, dit zorgt voor een levendig effect. 

Daarnaast is het 1x oliën van de vloer bij de prijs inbegrepen. Je hoeft de vloer dus zelf niet meer te oliën. 1 olielaag is geschikt voor de eerste verdieping of de zolder. Wil je de vloer beneden plaatsen? Dan kunnen wij de vloer voorzien van een tweede beschermlaag. Hierdoor is de vloer geschikt voor iedere leefsituatie.

Plan je adviesgesprek

Geschuurde vloeren
Aanbieding eiken vloer boven
Aanbieding eikenhouten vloeren
Vloeren eiken aanbiedingen.

Zelf leggen of laten leggen

Als je klikt op de aanbieding houten vloer die je mooi vindt, dan zie je ook een rekenmodule staan. In deze rekenmodule kan je ervoor kiezen om de vloer zelf te plaatsen of door één van onze specialisten te laten plaatsen. Als je ervoor kiest om de vloer zelf te plaatsen dan krijg je van ons een documentje hoe je vloer zelf kan plaatsen. Daarnaast krijg je er ook wat materialen bij zodat je direct van start kan gaan met het leggen van je Dutzfloors.

Onze aanbiedingen vloeren gaan tenminste 30 jaar mee. Een aardige tijd voor zo’n voordelige houten vloer. Daarnaast geven we ook 15 jaar garantie. De toplaag mag niet loskomen van de onderlaag, gebeurt dit wel in de eerst 15 jaar dan krijg je daar garantie op. Zorg wel voor de juiste luchtvochtigheid. 

Plan een afspraak

Aanbieding eiken vloer boven
Houten vloer aanbieding
Aanbieding vloer eikenhout
Naturel aanbieding vloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend