Verouderde eiken houten vloeren

Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres als je verouderde eiken houten vloeren wilt kopen. Wij maken de meest uiteenlopende soorten vloeren van hout, in onze eigen werkplaats, in Nederland. Voor onze verouderde eiken houten vloeren kopen wij eerlijk hout in, en de rest van het productieproces voeren wij volledig zelf uit. Hier komt geen externe partij meer aan te pas die eigen kosten kan inbrengen. Hierdoor kunnen wij onze verouderde eiken houten vloeren voordelig aanbieden, terwijl we toch garant kunnen staan voor de hoge kwaliteit. 

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (40)
 2. € 80,00 en meer (28)
Vloersoorten
 1. Duoplank (60)
 2. Massiefparket (4)
 3. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (29)
 2. Grijs (8)
 3. Wit (12)
 4. Zwart (4)
 5. Naturel (14)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

Verouderde eiken houten vloeren die niet werken

Het feit dat wij de verouderde eiken houten vloeren in Nederland maken heeft nog een belangrijk voordeel, naast de voordelige prijs en de goede kwaliteit. Het is namelijk zo dat wij tijdens het productieproces al aandacht besteden aan het afstemmen van het hout op het Nederlandse klimaat. Hierdoor werken de verouderde eiken houten vloeren niet meer na het leggen. Dit wil zeggen dat de verouderde eiken houten vloeren niet meer krimpen of uitzetten als gevolg van verschillen in temperaturen en luchtvochtigheid.

15 jaar garantie

Als je nieuwe vloeren koopt, dan wil je zeker zijn dat je hier voorlopig weer jaren mee vooruit kunt. Deze zekerheid bieden wij je graag. Wij voorzien onze verouderde eiken houten vloeren van een beschermende deklaag van uitstekende kwaliteit. Wij zijn zo overtuigd van deze kwaliteit dat we je er zorgeloos 15 jaar garantie op durven te geven. Natuurlijk kan je zelf ook het nodige doen om de vloeren mooi en hoogwaardig te houden, door goed onderhoud uit te voeren. Dit onderhoud voer je periodiek uit, veelal eens per jaar. Natuurlijk kunnen wij je van advies over dit onderhoud voorzien, zodat je precies weet wat jij kan doen om de levensduur van je nieuwe vloeren te verlengen.