9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Wat zijn getrommelde planken vloeren?

Ben je op zoek naar getrommelde planken vloeren met karakter? Deze collectie heeft een uniek karakter, dit omdat we de planken van vele diverse bewerkingen hebben voorzien. Door een nieuwe houten vloer te voorzien van bewerkingen ontstaat een vloer met een authentieke uitstraling; een nieuwe vloer met het karakter van een oude vloer.

Deze getrommelde planken vloeren hebben een Europees eiken toplaag en een 100% berkenmultiplex onderlaag. Deze combinatie zorgt voor een stabiele eiken vloer welke uitermate geschikt is om te plaatsen op vloerverwarming. De toplaag is zo’n 4mm dik en kan 3x geschuurd worden, hierdoor is de levensduur zo’n 40 jaar. 

Getrommelde plankenvloeren
0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Hand geschraapte velling en 24cm brede planken

De gehele collectie getrommelde planken vloeren voorzien we van een hand geschraapte velling. Door de velling van de planken met de hand te schrapen ontstaat er willekeurige slijtage tussen de planken. We maken deze vloeren van strak modern tot versleten in diverse unieke kleuren. Deze plankenvloeren passen perfect in verschillende woonstijlen, van strakke hedendaagse loft tot industrieel. 

We maken deze vloerdelen in eiken planken van 24cm breed. Deze breedte zorgt voor een ruimtelijk effect, helemaal omdat de planken een lengte hebben tussen de 2.00 en 2.50 meter. De combinatie tussen brede en lange planken geeft de woonomgeving een rustig effect. Wil je liever een vloer met wisselende breedtes? Bekijk nu

Deze hand geschraapte vloeren oliën wij machinaal, dit zorgt ervoor dat de planken een sterke beschermlaag hebben en geschikt zijn voor iedere leefsituatie. Daarnaast is het een woning klaar product en kan je na het leggen direct op de vloer leven. 

Hand geschraapte velling
Getrommelde eiken houten vloeren
Karaktervolle zwarte houten vloer
Getrommelde grijze houten vloer
Oude eiken houten vloer

Bekijk de getrommelde planken vloeren in onze showroom

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Onze riante showroom is de ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe plankenvloer. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van onze collectie vloeren. Hout moet je kunnen aanraken, voelen en ervaren. Alleen op die manier weet je zeker of de houten vloer bij je past.

Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we diverse kamers ingericht met allemaal een andere stijl. Of je nu op zoek bent naar een strakke vloer, een visgraat vloer of een kasteelvloer, in deze stijlkamers bekijk je jouw favoriete plankenvloer van dichtbij. Twijfel je nog over de vloer, dan mag je natuurlijk een monsterbord meer naar huis nemen om de vloer in je woning te bekijken. Plan een adviesgesprek.

Showroom planken vloeren Dutzfloors