Kasteelvloeren

Houten vloeren

Kasteelvloeren zijn houten vloer die doen lijken alsof ze uit een kasteel komen. De meeste houten vloeren die onder de noemer kasteelvloeren vallen komen niet uit een kasteel. Met een kasteelvloer wordt vaak een ruige, verouderdere, rustieke en brede houten vloer bedoelt. Al onze houten vloeren worden gemaakt uit verantwoord hout, voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe boom gepland. Wij maken alle kasteel vloeren speciaal op maat. Een verouderde houten vloer wordt ook wel een kasteelvloer genoemd. 

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (48)
 2. € 80,00 en meer (27)
Vloersoorten
 1. Duoplank (71)
 2. Massiefparket (4)
Kleur
 1. Bruin (32)
 2. Grijs (11)
 3. Wit (10)
 4. Zwart (7)
 5. Eiken (1)
 6. Naturel (12)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 75

Speciaal op maat gemaakte kasteelvloeren 

Kasteelvloeren zoals we die nu kennen zijn niet zo ruig als vroeger in de middeleeuwse kastelen. Echter kunnen we door het verouderden van de houten vloer er wel dicht in de buurt komen. Het is maar net wat je mooi vindt. Het geeft je woning een schitterend en uniek karakter. Aangezien wij al onze vloeren custom made maken kunnen wij de kasteel vloer voor je maken naar al je wensen. Een houten vloer wordt eigenlijk pas echt mooi wanneer deze al een tijd ligt. Mocht je ergens in een magazine of tijdschrift een mooie kasteelvloer zijn tegen gekomen laat het ons dan weten. Wij zullen je dan helpen met het realiseren van deze houten kasteelvloer. 

Stoere, ruige en rustieke kasteelvloeren

Kasteelvloeren zijn ruige, stoere en rustieke houten vloeren. Het mooie van een kasteelvloer is dat deze eigenlijk wel past in ieder soort interieur. Of het nou een landelijke boerderij is of een modern huis een kasteevloer maakt het geheel af! Kasteelvloeren zijn momenteel heel erg populair. Wij hebben de laatste tijd tal van kasteel vloeren gelegd. Het mooie aan een kasteelvoer is dat elke plank een uniek karakter heeft en dat een krasjes of een deukje nauwelijks opvalt. We adviseren je dan ook graag welke houten kasteelvloer het beste bij jou past. In onze showroom in Heerenveen hebben wij tal van unieke kasteelvloeren die exclusief bij ons te verkrijgen zijn. We verwelkomen je graag.