Wat is een verouderde houten vloer?

Je bent vast het woord verouderde houten vloer wel eens tegen gekomen, maar wat houdt het verouderen nou eigenlijk in. Er zijn diverse soorten verouderde houten vloeren. Welke het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen. Wij maken de vloer speciaal voor jou op maat. 

Wat is een verouderde houten vloer ? 

Een verouderde houten vloer is een nieuwe vloer met een oud karakter. Wij maken alle verouderde vloeren speciaal op maat voor de klant. De vloer komt vol te zitten met butsen en deuken. Hoe langer wij de vloer verouderen hoe ruiger de vloer eruit komt te zien. Een verouderde houten vloer wordt ook wel een kasteelvloer genoemd. Het lijkt alsof de vloer al meer dan 100 jaar ligt. Het zorgt voor een karaktervolle en stoere uitstraling. Het is dus niet zo dat het oude vloeren betreft. Nee het zijn helemaal nieuwe vloeren die verouderd worden gemaakt. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Kan een verouderde houten vloer i.c.m. vloerverwarming?

En of dit kan! Men denkt veelal dat verouderde vloeren bestaat uit massieve vloerdelen, echter zijn duoplanken ook perfect te verouderen. Al onze duoplanken kunnen perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. De toplaag is van de hoogste kwaliteit Europees massief eikenhout en de onderlaag bestaat uit watervaste berkenmultiplex. Omdat de toplaag van onze vloeren van hoge kwaliteit massief eiken is zijn de ideaal om te verouderen. Wij geven je graag meer advies over diverse verouderde houten vloeren. 

Klantbeoordelingen

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Deze collectie vol met prachtige houten vloer is speciaal door ons eigen productieteam ontwikkeld. Deze vloeren zijn uniek en alleen bij ons verkrijgbaar, vandaar de naam 'Dutz Specials'. Wij vinden het fanastisch om unieke en gave houten vloer speciaal op maat te maken. Mocht je dus ergens een hele gave vloer zijn tegen gekomen kom dan gerust bij ons langs. Wij zullen er alles aan doen om jouw droom houten vloer te produceren. 
 
Onze houten vloeren zijn van de hoogste kwaliteit Europees eikenhout. De toplaag bestaat uit massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kunnen deze onderstaande vloeren allemaal perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in onze showroom om tal van Dutz specials te bewonderen. 
 
Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (40)
 2. € 80,00 en meer (28)
Vloersoorten
 1. Duoplank (60)
 2. Massiefparket (4)
 3. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (29)
 2. Grijs (8)
 3. Wit (12)
 4. Zwart (4)
 5. Naturel (14)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

Speciaal op maat gemaakt

Wij vinden het geweldig om jouw droom verouderde houten vloer te produceren. Niks is ons te gek, wij gaan graag de uitdaging aan! Mocht je dus op onze website of elders een hele gave vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten, wij staan graag voor je klaar. Kom gerust eens langs in onze showroom, wij hebben hier een breed assortimenten houten vloeren.