9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Wonen verhuizen in Friesland

Bij het kopen van een woning komt natuurlijk heel veel kijken. Het gaat daarbij niet alleen om het kopen van de woning maar ook om de vraag welke veranderingen je in de woning wilt aanbrengen. Dit om van je huis jouw thuis te maken. Eén advies willen je alvast geven namelijk begin bij de basis. Hieronder worden o.a. de keuken en de vloer verstaan. Als de basis staat dan kan je verder bouwen om jouw wensen te realiseren. Meubels vervangen is nu eenmaal makkelijker dan het aanschaffen van de juiste keuken of vloer.

Al onze houten vloeren worden geproduceerd in Friesland en zijn te bewonderen in onze showroom in Beetsterzwaag. In onze eigen werkplaats maken we jouw vloer op maat zodat deze aan je wensen voldoet.

Video afspelen
Vloer Friesland

Kies een houten vloer voor je woning in Friesland

Ga je wonen in of verhuizen naar Friesland en vind je het lastig om te bepalen wat er nodig is om een houten vloer te kiezen voor je nieuwe woning? En twijfel je eraan of een houten vloer wel geschikt is voor je leefsituatie? Kom dan eens langs in onze showroom te Beetsterzwaag.

In onze showroom staat één van onze specialisten voor je klaar om samen met jou te bepalen welke vloer het beste past bij jouw leefsituatie. Dit is o.a. afhankelijk van wel of geen jonge kinderen, wel of geen huisdieren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je een voor jouw passende keuze maakt en ook over 20 jaar nog steeds tevreden bent met je houten vloer.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Wat je nieuwe situatie ook is, een houten vloer is mogelijk!

Welke vloer of ondervloer ook maar in je nieuwe woning ligt, één ding is zeker; een houten vloer is altijd mogelijk. Soms zijn aanpassingen nodig voordat een houten vloer kan worden gelegd. Situaties die wij veelal tegenkomen zijn: een tegelvloer met of zonder vloerverwarming, een oude houten onderconstructie of betonvloer met een laminaat of pvc vloer en gedateerde houten vloeren. Uiteraard doen zich ook nog andere situaties voor, maar voor elke situatie geldt dat wij deze kunnen aanpassen om de vloer vakkundig te plaatsen.

Onze houten vloeren zijn ook zeer geschikt om te leggen op vloerverwarming. Wij legen dagelijkse vele van onze vloeren in Friesland op vloerverwarming.

Houten eiken vloeren Friesland