Witte vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Witte vloeren geven je woning een ruime uitstraling. Het creëert licht en ruimtelijkheid en het geeft je huis een landelijke uitstraling die past bij elke stijl. Deze heldere, frisse uitstraling is erg modern en veel interieurontwerpers kiezen daar dan ook voor.

Witte vloeren

In ons assortiment vindt je verschillende soorten witte vloeren, onder andere de volgende:

  1. Krijt witte houten vloer
  2. Wit gelakte vloer
  3. Krijt wit geolied 

Krijt witte houten vloer

De kwijt witte houten vloer is erg modern en door de lichte basis komen de accenten heel mooi uit. Het is praktisch te onderhouden en tevens vriendelijk in gebruik. Bij deze vloer zal de kleur meer in de plank trekken en de nerftekening meer naar voren komen. De toplaag bestaat uit de beste kwaliteit Europees eiken. Bovendien is de vloer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De mogelijkheden zijn erg breed. Zo kan de randafwerking zowel met als zonder V-groef en is de sortering ook mogelijk in prime en natuur. Hiernaast zijn alle kleuren olie en bewerkingen mogelijk. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden. 

Bekijk onze witte vloeren

Met een wit gelakte vloer krijgt uw woning direct een eigenzinnig karakter. De kwaliteit van deze vloer is erg duurzaam en de uitstraling is tijdloos. Net zoals de krijt witte houten vloer is ook deze vloer geschikt voor vloerverwarming. Je bepaalt zelf de dikte en de breedte en een andere sortering is ook mogelijk.

Wil je meer zien van onze witte vloeren? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. Je krijgt zo een mooi overzicht van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Elke vrijdag en zaterdag is deze showroom geopend en voorzien wij je graag van een vrijblijvend advies op maat.

Onze houten vloeren

Bij DutzFloors kunt u terecht voor diverse witte vloeren in verschillende prijsklassen. Al onze klanten doen wij graag een passend aanbod, zodat er voor ieder wat wils is. Wanneer u op zoek bent naar budget vloeren dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Hier vind je houten vloeren die we tijdelijk een bepaalde periode voordeliger voor u aanbieden. Houd onze website dus in de gaten voor de specifieke aanbiedingen.