Wandparket kopen

Wandparket kopen

Wil jij wandparket kopen dat de sfeer in je woning of je bedrijf direct een stuk omhoog tilt? Dan ben je van harte welkom bij Dutzfloors. Wij bieden je op de eerste plaats natuurlijk een veelzijdig assortiment vloerplanken en –parketten, waaronder ook maatwerk, maar wij kunnen je ook uitstekend van dienst zijn als je wandparket wilt kopen. Met wandparket kun je een ruimte binnen relatief korte tijd een heel andere uitstraling geven. Uiteraard kun je bij ons wandparket kopen tegen een scherpe prijs, waardoor je de metamorfose van de ruimte ook lekker voordelig gedaan kunt krijgen.

Al onze houten vloeren zijn geschikt voor wandbekleding en plafonds. Houtenwandbekleding zorgt voor een aangename warmte. De luchtvochtigheid in ruimtes met hout is stabieler dan in vertrekken zonder hout. Een stabiel binnenklimaat draagt bij aan een betere gezondheid. Hout voelt steeds aangenaam warm aan. Om een comfortabele temperatuur te bereiken en te behouden, hoeft er dus niet extra te worden gestookt. Hout heeft bovendien een positief effect op de akoestiek. Daarnaast geeft het een warme en gezellige sfeer. 

Je kan altijd contact met ons opnemen zodat we je van advies kunnen voorzien.

Hier onder een aantal voorbeelden van huizen, restaurants en andere gelegenheden die wij hebben voorzien van houtenwandbekleding.

 

Moderne wandbekleding

 

Wandbekleding   Wandbekleding   Wandbekleding

 

Wandbekleding  Wandbekleding   wandbekleding

Landelijke wandbekleding


 

Hoogwaardig wandparket kopen

Je bent altijd welkom als je wandparket wilt kopen. Wij hebben een ruime showroom waar we tijdens openingstijden graag voor je klaarstaan om de mogelijkheden te presenteren. Daarnaast kunnen wij je natuurlijk ook goed adviseren als je maatwerk wandparket wilt kopen. Wij hebben een ruime ervaring in de branche en dit merk je aan onze service en onze mogelijkheden. Je kunt diverse stalen bekijken en wanneer je wilt denken wij graag met je mee. Wil je wandparket kopen, maar kun je onze showroom niet bezoeken tijdens openingstijden? Maak dan gerust een afspraak voor je bezoek. Dan zorgen wij ervoor dat we voor je klaar staan op onze locatie.

Neem contact op met ons

Wil jij wandparket kopen, maar ben je eerst benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen voordat je ons eventueel een bezoek brengt? Bel dan naar 0512-212414 of mail naar info@dutzfloors.com. Wij informeren en adviseren je graag.