Wandparket

Bij de term parket denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan de vloer. Maar wist u dat u parket ook aan de wanden van uw woonkamer of ander vertrek kunt laten bevestigen? Dit zogenaamde wandparket geeft een zeer mooie klassieke uitstraling, maar is ook prima te combineren met een moderne inrichting. Wanneer u uw woning modern heeft ingericht met meubels met veel metaal en kunststof, en een vloer met steen of tegels dan is een houten wand een mooie tegenhanger om meer warmte in het vertrek aan te brengen. U zult zien dat het een zeer mooie combinatie is. U kunt voor wandparket kiezen uit verschillende soorten hout die qua kleur variëren van donker tot licht. Ook de bewerking van het hout heeft uiteraard invloed op het uiteindelijke uiterlijk.

Al onze houten vloeren zijn geschikt voor wandbekleding en plafonds. Houtenwandbekleding zorgt voor een aangename warmte. De luchtvochtigheid in ruimtes met hout is stabieler dan in vertrekken zonder hout. Een stabiel binnenklimaat draagt bij aan een betere gezondheid. Hout voelt steeds aangenaam warm aan. Om een comfortabele temperatuur te bereiken en te behouden, hoeft er dus niet extra te worden gestookt. Hout heeft bovendien een positief effect op de akoestiek. Daarnaast geeft het een warme en gezellige sfeer. 

Je kan altijd contact met ons opnemen zodat we je van advies kunnen voorzien.

Hier onder een aantal voorbeelden van huizen, restaurants en andere gelegenheden die wij hebben voorzien van houtenwandbekleding.

 

Moderne wandbekleding

 

Wandbekleding   Wandbekleding   Wandbekleding

 

Wandbekleding  Wandbekleding   wandbekleding

Landelijke wandbekleding


 

Een mooie inrichting met wandparket

Wilt u eens wat anders dan wat “iedereen” heeft als het om wandbekleding gaat? Dan is wandparket zeker iets voor u. Het past bij iedere inrichting en vraagt weinig onderhoud. In tegenstelling tot behang of schilderwerk hoeft u niet om de paar jaar aan de gang om de muren op te knappen omdat ze smoezelig zijn geworden. Het hout kunt u schoonmaken met hiervoor speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen. Uiteraard kunt u uw favoriete decoraties en verlichting ook gewoon aan de muur bevestigen.

Wilt u meer weten over wandparket?

Overweegt u om de wanden in uw woning te laten voorzien van wandparket? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Heeft u vragen over deze manier van wandbekleding, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Ons telefoonnummer is 0512 – 212 414. U kunt buiten de openingstijden van ons bedrijf uw vraag ook per e-mail stellen. Stuur uw bericht dan naar info@dutzfloors.com.