9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Voordelige houten vloeren van hoge kwaliteit

In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende voordelige houten vloeren. Alles is bij ons mogelijk, omdat we de vloeren zelf produceren. Wij produceren al onze vloeren zelf in Nederland. Doordat wij de vloeren zelf produceren hebben we niet te maken met tussenschakels. Hierdoor bieden we hoge kwaliteit houten vloeren aan voor voordelige prijzen.

Ben je op zoek naar voordelige houten vloeren van hoge kwaliteit Europees eiken? Bekijk dan eens onze Dutz budget collectie. Deze vloeren bestaan allemaal uit een 12mm berkenmultiplex onderlaag en een 3mm toplaag van Europees massief eikenhout. Deze vloeren gaan meer dan 30 jaar mee. Daarnaast geven we op deze voordelige vloeren maar liefst 15 jaar garantie, dit omdat we zeker zijn van de kwaliteit.

Video afspelen
Voordelige houten vloeren

Voordelige houten vloeren geschikt voor vloerverwarming

Doordat al onze voordelige houten vloer gemaakt zijn van hoge kwaliteit is de werking geminimaliseerd. Hierdoor zijn deze vloer uitstekend geschikt voor op vloerverwarming. De voordelige houten vloer kan zwevend of verlijmd geplaatst worden. Tijdens een bezoek aan onze showroom leggen we je graag uit welke legmethode het beste bij je situatie past. Neem de afmeting van de kamer mee die je graag wilt beleggen met een nieuwe vloer. Zo kunnen wij direct een gericht en persoonlijk advies geven. Binnen elk budget bieden wij allerlei mogelijkheden en geen enkele vraag is ons te gek.

Onze voordelen

  • Eigen Nederlandse productie
  • Voordelige houten vloeren van hoge kwaliteit
  • Woning klaar
  • Europees eikn
  • 15 jaar garantie

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Je voordelige vloer zelf leggen of laten leggen?

Wij hebben twee collecties met voordelige houten vloeren samengesteld. Dat zijn de volgende twee collecties: Doe-het-zelf-parket en Laat-het-doen-parket. Bij het Doe-het-zelf-parket leg je de vloer zelf en bij het Laat-het-doen-parket leggen wij de vloer.

Het Doe-het-zelf-parket bestaat uit een hoge kwaliteit Europees eiken vloer. Deze gaat gemiddeld genomen zo’n 30 jaar mee en is machinaal geolied. Daarnaast leveren we er ook een geschikt ondervloer of lijm bij. Bij Laat-het-doen-parket verzorgen wij alles. Dit parket bestaat ook uit een hoogwaardige Europees eiken vloer met een levensduur van zo’n 30 jaar. Deze vloer is 2x machinaal geolied, waardoor je er na het leggen direct op kan leven. Daarnaast leggen wij de vloer ook op een daarvoor geschikte ondervloer.

Dutzfloors team