Voordelige houten vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende voordelige houten vloeren. Alles is bij ons mogelijk, omdat we de vloeren zelf produceren. Zie je de door jou gewenste houten vloer niet op onze website staan? Kom dan gerust eens bij ons langs en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Speciaal voor jou maken wij een op maat gemaakte houten vloer die perfect bij het interieur past. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ben je op zoek naar voordelige houten vloeren? Bekijk dan eens ons assortiment budget vloeren. Deze vloeren bieden wij tijdelijk voordeliger aan voor een bepaalde periode. Mocht de houten vloer die je mooi vindt er niet tussen staan, dan ben je altijd welkom in onze showroom. Samen met jou komen we altijd tot een oplossing.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Al onze voordelige houten vloeren zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. We laten je dit graag zien met voorbeelden van verschillende ondervloeren. Wanneer je bij ons langskomt is er altijd een adviseur aanwezig voor het beantwoorden van jouw vragen op het gebied van houten vloeren. Neem de afmeting van de kamer mee die je graag wilt beleggen met een nieuwe vloer. Zo kunnen wij direct een gericht en persoonlijk advies geven. Binnen elk budget bieden wij allerlei mogelijkheden en geen enkele vraag is ons te gek.

Onze voordelen
Ervaar diverse voordelen als je kiest voor de houten vloeren van Dutzfloors:

  1. Professioneel advies
  2. Persoonlijke service
  3. Op maat gemaakt
  4. Uitstekende kwaliteit
  5. Diverse betaalmogelijkheden

Onze specialisten geven je een professioneel advies op het gebied van allerlei verschillende soorten vloeren. Daarnaast wordt onze persoonlijke service altijd zeer gewaardeerd door onze klanten. We produceren de vloeren helemaal zelf en maken ze voor je op maat. Doordat we zelf het proces van productie tot levering beheren kunnen we je een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Tot slot bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan. Betaal veilig en eenvoudig via iDEAL of betaal met Creditcard. Daarnaast kun je de betaling vooraf overmaken, betalen onder rembours of bij afhalen.

Bekijk onze voordelige houten vloeren

Neem eens een kijkje tussen onze voordelige houten vloeren en maak een keuze. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde vloer dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.