Vloerverwarming houten vloer

Geniet van vloerverwarming met een houten vloer in huis

Wist je dat ook een houten vloer prima gecombineerd kan worden met vloerverwarming in huis? Onder andere in de woon- en slaapkamer is het heerlijk om vloerverwarming te kunnen gebruiken. Sta iedere ochtend op met een warme vloer, geniet van een warme vloer terwijl je met je sloffen door het huis loopt, enzovoorts. Het komt regelmatig voor dat mensen denken, dat vloerverwarming voor het bollen van de houten vloer zorgt. Dit is echter niet het geval, wanneer je voor een kwalitatief goede vloer van Dutzfloors kiest! Op deze pagina lees je meer over de combinatie van vloerverwarming met een houten vloer.

Vloerverwarming bij houten vloer van hoge kwaliteit

Het gros van de houten vloeren uit ons assortiment kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit komt door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het hout, wat je in ons assortiment aangeboden wordt. Vloeren zijn voorzien van een onderlaag van berkenmultiplex en een toplaag van massief eikenhout. Vanzelfsprekend zijn er verschillende aspecten om bij het aansluiten van de vloerverwarming onder een houten vloer rekening mee te houden. Voorafgaand aan de levering van de houten vloer adviseren we je hier graag over. Zo kom je nooit voor verassingen te staan!

Advies over vloerverwarming bij een houten vloer

Overweeg je zelf ook om een houten vloer in huis te combineren met vloerverwarming? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden hiervan door te spreken. Samen bekijken we welke vloer het beste op je wensen aansluit en daarbij gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Zo geniet je voortaan iedere dag van warme voeten in huis!