9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Vloeren in Wolvega

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Wolvega en wil je direct een mooie vloer laten aanbrengen voor je intrekt? Wil je de vloer van een bestaande woning vervangen of is de vloer in je eigen huis wel aan een opknapbeurtje toe? We helpen je graag met het realiseren van een nieuwe vloer voor je woning in Wolvega.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van Europees eikenhouten vloeren. Deze vloeren hebben een Europees massief eiken toplaag en de onderlaag bestaat uit watervaste berkenmultiplex. Deze twee lagen worden aan elkaar vast gemaakt. De onderlaag gaat de werking van de eiken toplaag, hierdoor is het een stabiele vloer die geschikt is voor op vloerverwarming. We kunnen van deze vloeren ook visgraat vloeren maken. Of je nou op zoek bent naar een planken vloer, een visgraat vloer of een andere vloer voor in je woning in Wolvega, wij staan voor je klaar met het realiseren van je droom vloer.

Video afspelen

Gratis ontwerp en offerte

Plan een gratis adviesgesprek in een van onze showrooms.

Je zit nergens aan vast

Meer weten over het adviesgesprek

Weet je al precies welke vloer je wilt voor in je woning in Wolvega?

Het kan natuurlijk zijn dat je een erg uitgesproken smaak hebt en geen moment twijfelt aan je keuze voor de vloer voor in je woning in Wolvega. Als je al precies weet wat je wilt, dan kan je online een offerte aanvragen met behulp van de rekenmodule. Vervolgens sturen wij een vrijblijvende offerte, deze krijg je direct in je mailbox. Als je langs komt in onze showroom in Beetsterzwaag, neem de offerte dan mee. Wij laten je de vloer dan in het echt zien.

Onze vloeren zijn sterk en worden gemaakt om lang mee te gaan. We zijn zo zeker van ons werk dat we maar liefst 15 jaar garantie geven op al onze vloeren. Komt de eiken toplaag binnen 15 jaar toch los van de onderlaag? Dan lossen we dit voor je op.Binnen 25 minuten ben je vanaf Wolvega bij onze showroom in Beetsterzwaag. In onze showroom staat één van onze specialisten voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Houten vloeren Wolvega

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Vloeren geschikt voor alle leefsituaties

Het behandelen van een vloer is cruciaal. Om een gelijkmatige verdeling te garanderen brengen we elke olielaag daarom machinaal aan. Dit doen we voordat we de vloer komen leggen, zodat de planken onder optimale omstandigheden drogen. Op deze manier garanderen wij een goed beschermde vloer voor je woning in Wolvega.

Afhankelijk van waar in huis de houten vloer wordt geplaatst, brengen we één of twee olielagen aan. Beneden-vloeren voorzien we van twee lagen zodat de planken tot de top gevuld zijn met A-kwaliteit olie. Voor de meeste boven-vloeren biedt één laag olie al meer dan voldoende bescherming. Dit omdat er gewoonweg minder ‘verkeer’ over heen komt.

Is een houten vloer ook geschikt om door te leggen in de hal en in de keuken? Ja zeker onze vloeren zijn geschikt voor die ruimtes. Doordat wij de vloer volledig machinaal oliën heeft de vloer een op en top bescherming. 90% van de houten vloeren die wij plaatsen leggen we ook door in de hal en keuken.

Dutzfloors Beetsterzwaag