Houten vloeren Wolvega

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer voor in je woning in Wolvega kom dan gerust eens langs bij ons. Wij zijn de specialist in houten vloeren van het noorden van Nederland dus ook in Wolvega. Het aanbod van houten vloeren is bij ons groot. Er zijn verschijdende bewerkingen mogelijk voor houten vloeren. Ben je woonachtig in Wolevga? Binnen 25 minuten ben je vanaf Wolvega bij de houten vloeren specialist van Friesland. Wij leveren duoplanken, massieve vloeren en visgraatvloeren. Wij zijn met name gespecialiseerd in de duoplank. De werking van deze plank is geminimaliseerd. We hebben deze in de 9+3 de 12+3 en de 15+ 5. Deze planken zijn allemaal geschikt voor vloerverwarming.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Vloerverwarming en houten vloeren Wolvega?

Wij leggen in Wolvega en in de omgeving van Wolvega geregeld houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. Vandaag de dag leggen we elke maand wel zo’n 6 vloeren in combinatie met vloerverwarming. De duoplank van tegenwoordig is perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Wel moet het opstookprotocol goed in de gaten worden gehouden. Start met een watertempratuur die 5 graden hoger is dan de omgevingstempratuur van de ruimte. Verhoog de watertempratuur iedere 24 (of langer) met 5 graden. Doe dit net zolang tot de praktisch maximale watertempratuur van 40 graden is bereikt. Vloerverwarming wordt veel in Wolvega toegepast.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Diverse kleuren houten vloeren 

Naar wat voor kleur houten vloer je ook opzoek bent voor je woning in Wolvega, wij hebben het! En als we de kleur waar je naar opzoek bent niet in ons assortiment hebben dan maken wij deze speciaal voor jou. We maken namelijk alle houten vloeren speciaal op maat. Laat ons dus gerust weten naar wat voor houten vloer voor je woning in Wolvega je opzoek bent. Om de keuze al wat makkelijker te maken hebben staat er op de website een kleurenoverzicht, hier vind je tal van houten vloeren kleuren overzichtelijk op 1 pagina weergegeven. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of bezoek de showroom van Dutzfloors.