9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen in Steenwijk met onze houten vloeren

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Steenwijk. Een vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Steenwijk ligt.

Wij produceren en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag. Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Van internet naar werkelijkheid

Heb je ergens op internet jouw droom houten vloer gezien die je perfect in je woning in Steenwijk vindt passen? Of liep je ergens door een winkel of restaurant en zag je een vloer waarvan je dacht ”Die wil ik ook wel”? Neem gerust foto’s en voorbeelden van vloeren mee die je mooi vindt. Wij kijken in onze showroom dan samen naar de mogelijkheden. Doordat wij de volledige productie in eigen beheer hebben, kunnen wij eigenlijk altijd de vloer maken die je zoekt.

De productie van onze eikenhouten vloeren vindt plaats achter onze showroom. We beheren het hele proces en onze designers maken precies de vloer die je zoekt. De combinatie van Europees eikenhout en onze unieke manier van afwerken maken het tot een vloer die lang meegaat. We maken van je droomvloer een werkelijkheid zodat anderen op hun beurt met foto’s van jouw vloer naar ons toekomen.

Houten vloeren Steenwijk

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Stel je eigen vloer samen voor je woning in Steenwijk

Woon je in Steenwijk en zoek je een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Op zo’n vijftien minuten van Heerenveen vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw huis in Steenwijk nog mooier maakt.

Het voordeel van onze maat gemaakte vloeren is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het is ons vak om te zorgen dat je de best mogelijke houten vloer krijgt voor een eerlijke prijs.

We maken onze houten vloeren in drie breedtes: 18, 22 en 26 centimeter. Door deze variëteit heb je meer manieren om je vloer nog unieker te maken. Daarnaast kan je ook kiezen uit vele kleuren, bewerkingen en noesten.

Showroom Dutzfloors Steenwijk

 

 

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend