Houten vloeren Steenwijk

Wij leveren prachtige houten vloeren in Steenwijk: lamelparket, massieve vloeren en visgraat vloeren. De werking van onze planken is geminimaliseerd. Beschik je over vloerverwarming in je woning in Steenwijk? Onze eiken vloeren kunnen perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Wij maken al onze vloeren speciaal op maat voor de klant, waar je ook naar op zoek bent, bij ons vind je het. Al onze vloeren worden op Nederlandse bodem geproduceerd, hierdoor wordt krimp en uiteenzetting tegen gegaan. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op onze houten vloeren. Ben je dus op zoek naar een prachtige houten vloer voor je woning in Steenwijk, kom dan gerust eens bij ons langs. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Diktes houten vloeren Steenwijk

Wij leveren duoplanken, massieve vloeren, visgraatvloeren, parketvloeren en houten wandbekleding. Wij zijn met name gespecialiseerd in de duoplank. De werking van deze plank is geminimaliseerd. We hebben deze in de 9+3 de 12+3 en de 15+5. De 9+3 en de 12+4 zijn perfect in combinatie met vloerverwarming. De 15+5 is alweer een stukje dikker waardoor deze minder goed is in combinatie met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in de showroom van Dutzfloors om tal van houten vloeren Steenwijk te bekijken. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Vloerverwarming en houten vloeren Steenwijk?

Wij leggen houten vloeren Steenwijk geregeld in combinatie met vloerverwarming. Vandaag de dag leggen we elke maand wel zo’n 10 vloeren in combinatie met vloerverwarming. De duoplank van tegenwoordig is perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Wel moet het opstookprotocol goed in de gaten worden gehouden. Start met een watertempratuur die 5 graden hoger is dan de omgevingstempratuur van de ruimte. Verhoog de watertempratuur iedere 24(of langer) met 5 graden. Doe dit net zolang tot de praktisch maximale watertempratuur van 40 graden is bereikt. Vloerverwarming wordt in Steenwijk veel toegepast.