Houten vloeren Sneek

Dutzfloors is gespecialiseerd in houten vloeren Sneek. Jouw vraag is onze opdracht. Wij leveren houten vloeren in de volgende breedtes: 18cm, 20cm, 22cm, 24cm en 26 cm. Onze planken worden gemaakt in vallende lengtes. Hierdoor ontstaat er een mooi effect bij het leggen van de houten vloer. Wij hebben al tal van houten vloeren Sneek gelegd.

Schitterende houten vloeren Sneek

Houten vloeren Sneek zijn te verkrijgen in tal van verschillende varianten. Wij maken al onze houten vloeren custom made. Dus naar welke houten vloer je ook op zoek bent bij Dutzfloors ben je aan het juiste adres voor je houten vloer in Sneek. Er zijn verschillende soorten sorteringen mogelijk voor een eiken houten vloer. Namelijk de prime sortering, dit is een rustige vloer met weinig noesten. De natuur sortering, in deze vloer zitten kleine noesten en het mag een randje spint bevatten. En de rustieke vloer, dit is een levendige robuuste houten vloer met nerftekeningen en veel noesten en het mag tevens spint bevatten Het aanbod bij Dutzfloors is groot. Kijk gerust op onze website voor mooie houten vloeren Sneek. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

De service van Dutzfloors voor houten vloeren Sneek

Bij Dutzfloors ben je aan het juiste adres voor een houten vloer voor je woning in Sneek. Naast dat wij de hoogste kwaliteit houten vloeren hebben, beschikken we ook over fantastische service. Wil je weten wat klanten over ons zeggen? Lees dan vooral even de referenties door op de onafhankelijke site van kiyoh. Op deze manier krijg je een beter beeld van wat wij voor je kunnen betekenen. 

Wij vinden het servicegericht zijn een belangrijk gegeven wij willen de klant zo tevreden mogelijk stellen. Wij merken dat het vinden van de juiste kleur vaak het lastigste is. Wij nemen alle tijd zodat je tot de juiste keuze kunt komen voor je houten vloer in Sneek. Het is altijd mogelijk om een vloerstaal mee naar huis te nemen. Thuis lijkt een vloer namelijk anders dan bij ons in de winkel. Dit kan komen door andere kleuren in huis en de lichtinval. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Het is van belang om te kijken welke vloer en welke kleur het beste past in je huis. Wij hebben veel ervaring in houten vloeren Sneek en zullen ten alle tijden de klant zo goed mogelijk helpen. Kom gerust eens langs in onze showroom