9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Een houten vloer voor je woning in Lemmer

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer voor je woning in Lemmer? Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van vloeren. We vinden het belangrijk dat je niet onnodig te veel betaalt voor een op maat gemaakte houten vloer. Een custom-made eikenhouten vloer is voor de meeste mensen een behoorlijke investering en dus is iedere manier om geld te besparen welkom. Er zijn bij ons geen tussenhandelaren in het spel. Geen doorberekeningen van de ene naar de andere partij, maar transparante en eerlijke prijzen. We kopen het hout zelf in, maken er een unieke vloer van en leggen deze vakkundig bij in je huis in Lemmer. Je weet van tevoren precies wat het gaat kosten en komt niet voor verrassingen te staan.

Onze houten vloeren hebben een toplaag van massief eikenhout en een onderlaag van berkenmultiplex. Dit is een ijzersterke combinatie waardoor de vloer ook zeer geschikt is om te plaatsen op vloerverwarming.

Video afspelen

Kom je langs in onze showroom om vele vloeren te bekijken?

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Wandel door de ingerichte stijlkamers en ervaar de mogelijkheden van eikenhout van dichtbij. Met meer dan 500 verschillende vloeren, vind je altijd de geschikt vloer voor je woning in Lemmer. We hebben 6 kamers ingericht waar we vloeren in diverse stijlen tot hun recht laten komen. Direct een kijkje nemen? Bekijk hier hoe onze showroom er van binnen uitziet.

Een monsterbord in je woning in Lemmer bekijken

Blijf je twijfelen over twee of misschien wel drie verschillende vloeren en vind je het lastig om in onze showroom te bepalen welke vloer het beste in je woning in Lemmer past? Dan bieden wij je de mogelijkheid om monsterborden mee naar je huis in Lemmer te nemen, zodat je thuis in de betreffende ruimte(n) kan bekijken wat nu werkelijk het best past.

Houten vloeren Lemmer

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Duurzaamheid

Van alle houtsoorten die er zijn, kozen wij er tien jaar geleden voor om ons te specialiseren in Europees eikenhout. Het is duurzaam, bijzonder sterk en je kunt er veel kanten mee op. Wij hebben de voortdurende controle over de kwaliteit, omdat wij het productieproces volledig in eigen beheer houden. Dit betekent natuurlijk ook dat wij in staat zijn om onze tarieven eerlijk te houden. Voor het vervaardigen van onze eikenhouten parket kopen wij uitsluitend eerlijk hout in. Dit is dan ook een garantie die wij altijd aan onze klanten mee kunnen geven. Door de focus op één product kunnen we elke vloer maken zoals jij dat wilt en weten we precies wat wel en niet kan.

Zorgen voor je vloer

Iets waar je goed voor zorgt gaat langer mee. Dit geldt voor heel veel zaken, en natuurlijk ook voor een vloer. De vloeren die wij maken worden geleverd met een sterke toplaag, maar goed onderhoud blijft natuurlijk altijd raadzaam. Wij voorzien je dan ook van deskundig advies betreffende het onderhoud van jouw specifieke eikenhouten parketvloer. Zo weet jij hoe je de juiste zorg biedt aan je parketvloer, zodat je er optimaal plezier van hebt voor een heel lange termijn.

 

Stalen showroom Dutzfloors

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend