Houten vloeren Lemmer

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer voor in je woning in Lemmer kom dan gerust eens bij ons langs. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren. In onze showroom tref je meer dan 250 houten vloeren aan. Hier ligt vast de ideale vloer tussen voor je woning in Lemmer. Mocht dit niet zo zijn dan produceren wij een houten vloer die wel voldoet aan al je wensen. Jouw wens is onze opdracht. Vanaf Lemmer ben je binnen 40 minuten bij onze showroom in Beetstezwaag.

  1. Vloeren op maat gemaakt
  2. 15 jaar garantie
  3. Europees eiken
  4. Productie op Nederlandse bodem
  5. Hoge klantevredenheid: 9.4
  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Verschillende diktes houten vloeren Lemmer

Dutzfloors levert duoplanken, massieve vloeren en visgraatvloeren. Wij zijn met name gespecialiseerd in de duoplank. De werking van deze plank is geminimaliseerd. We hebben deze in de 9+3, 12+3 en de 15+5. De diktes 9+3 en 12+4 zijn perfect in combinatie met vloerverwarming, de 15+5 is minder geschikt in combinatie met vloerverwarming. In Lemmer en in de omgeving van Lemmer leggen we de houten vloeren geregeld in combinatie met vloerverwarming. Vandaag de dag leggen we elke maand wel zo’n 6 vloeren in combinatie met vloerverwarming. De duoplank van tegenwoordig is perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Wel moet het opstookprotocol goed in de gaten worden gehouden. Start met een watertempratuur die 5 graden hoger is dan de omgevingstempratuur van de ruimte.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 

Inpiratie en kleuren houten vloeren Lemmer 

Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben we een schitterende inspiratie foto's van houten vloeren gemaakt die liggen bij tevreden klanten van ons. Zo krijg je een beter beeld van tal van mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Daarnaast hebben wij ook een kleuroverzichtpagina op de website staan waar tal van kleuren houten vloeren overzicht op 1 pagina staan weergegeven. Kom gerust langs in de showroom van Dutzfloors om tal van houten vloeren Lemmer te bekijken.