Houten vloeren Leek

Ben je op zoek naar een schitterende houten vloeren voor je woning in Leek? Wij maken al onze houten vloeren speciaal op maat. Op onze website staan meer dan 250 prachtige houten vloeren weergegeven, genoeg keuze voor je woning in Leek. Al onze vloeren zijn gemaakt van Europees eikenhout. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie. Wij hebben in Leek tal van schitterende houten vloeren gelegd in diverse sorteringen. Onze houten vloeren hebben een toplaag van massief eikenhout deze is in diverse diktes verkrijgbaar. De onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking van onze vloeren is geminimaliseerd en kunnen op tal van manieren worden bewerkt. Één van de meeste gekozen bewerkingen is het verouderen van vloerdelen. De vloer wordt voor je gemaakt met die kleur olie die jij wenst. Wij zorgen ervoor dat houten vloeren Leek zo goed als onderhoudsvrij is.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Vakkundige parketteurs houten vloeren Leek

Wij werken met vaste vakkundige parketteurs, die al jarenlange ervaring hebben en ook veel houten vloeren hebben gelegd in Leek. Zowel online als in onze showroom tref je vele houten vloeren aan: duoplanken, massieve vloeren, hoogkant parket, visgraat parket en hongaarse punt. Voor een mooie vloer ben je bij ons aan het juiste adres.  In onze showroom zullen wij je vakkundig te woord staan en het juiste advies geven over onze hoogwaardige houten vloeren. Wij voorzien je graag vaan een prachtige houten vloer in Leek. Al onze eiken houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap in je woning in Leek gelegd of elders in het land. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
 

Mooie houten vloeren Leek bij Dutzfloors

Wij produceren hoge kwaliteit houten vloeren op Nederlandse bodem. Vandaar dat we ook 15 jaar garantie geven, met een vloer van ons heb je jaranlang plezier in je woning in Leek. De afstand tussen Leek en Beetsterzwaag is zo’n 25 kilometer. Je kunt dus in zo’n 20 minuten bij ons zijn en een houten vloeren bekijken onze winkel. Wij leveren hoogwaardige en kwalitatieve houten vloerplanken tegen een eerlijke prijzen.