Houten vloeren Joure

Ben je op zoek naar een schitterende houten vloer voor je huis in Joure? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Het is verantwoord Europees eiken. We kunnen alles custom made maken. Jouw wens is onze opdracht. Al onze houten vloeren worden geproduceerd op Nederlandse bodem. Hierdoor heeft ons product niet te maken met klimaatverschillen, krimp en uiteenzetting wordt tegen gegaan. Op onze website hebben we meer dan 250 houten vloeren staan, er is zoveel keuze, wij adviseren graag welke voor het beste bij je past voor je woning in Joure. Onze duoplank bestaat uit de toplaag van massief eiken hout, dit van de beste kwaliteit Europees eiken. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Te weten 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. In Joure liggen al tal van eiken houten vloeren van Dutzfloors. Een houten vloer kan bewerkt worden. In joure hebben wij de AB sortering veel gelegd. Dit is een mooie natuur vloer. Wij kunnen het hout ook: roken, tromellen, borstelen, bezagen etc. De vloer wordt voor je gemaakt met die kleur olie die jij wilt. Ook geven we de top van de vloer een hardwax laag. Wij zorgen ervoor dat de eiken houten vloer in Joure zo goed als onderhoudsvrij is.
 
  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Dutzfloors de specialist op het gebied van houten vloeren Joure

Ons oog voor details in houten vloeren maakt ons bedrijf bijzonder. Al onze houten vloeren worden met veel aandacht en vakmanschap in je woning in Joure gelegd of elders in het land. Een houten vloer straalt klasse uit en verbeterd de akoestiek van je huis. De parketteurs hebben een schitterend vak. Ze leveren puik werken in Joure. Wij geven de klant altijd persoonlijk advies en waar nodig komt er in Joure iemand kijken om de situatie te bekijken.

De mooiste en beste houten vloeren komen natuurlijk van Dutzfloors. De afstand tussen Joure en Beetsterzwaag is zo’n 20 kilomter. Je kunt dus binnen een kwartier bij ons ,om al onze houten vloeren bekijken in onze showroom te bekijken.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Vakkundige parketteurs leggen alle houten vloeren Joure

In Joure werken wij met vaste vakkundige parketteurs, die al jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Voor de duoplanken de massieve vloeren of de visgraat vloeren ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. In onze showroom te Beetsterzwaag vind je veel van onze houten vloeren. Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De rest van de dagen zijn wij geopend op afspraak ook in de avond! Ons personeel kan je vakkundig te woord staan en het juiste advies geven over onze hoogwaardige houten vloeren. Dutzfloors heeft de afgelopen jaren veel houten vloeren gelegd bij gezinnen in Joure.