Houten vloeren Harlingen

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ben je op zoek naar houten vloeren voor je woning in Harlingen? Op het gebied van houten vloeren zijn wij voor jou de specialist. Wij maken jouw houten vloer speciaal op maat. Wij hebben al veel tevreden klanten in Harlingen, gemiddeld scoren wij een 9.3. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vandaar dat wij op onze website veel informatie over houten vloeren geven. Mocht je nog vragen hebben kom dan gerust langs in onze showroom of stuur een e-mail naar info@dutzfloors.com.

Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Mooie houten vloeren Harlingen bij Dutzfloors

Naar wat voor houten vloer je ook op zoek bent wij hebben het. Ons assortiment bestaat uit; massieve vloeren, visgraat vloeren, lamelparket en parketvloeren. Onze showroom is gevestigd in Beetsterzwaag, dit in ongeveer 45 minuten rijden vanaf Harlingen. In onze showroom hebben wij een breed assortiment houten vloeren. We verwelkomen je graag om deskundig advies te geven. We vinden het belangrijk dat je de juiste houten vloer kiest voor je woning in Harlingen. Het is ook altijd mogelijk om een aantal borden mee te nemen naar je woning in Harlingen om daar te bekijken wat het beste staat. In je woning lijkt het toch altijd anders dan bij ons in de showroom.

Op maat gemaakte houten vloeren Harlingen

Wij maken alle houten vloeren op maat, dus ook voor je woning in Harlingen. Ben je ergens in een magazine of tijdschrift je droom vloer tegen gekomen? Kom dan gerust bij ons langs, wij helpen zullen je helpen met het realiseren van je droom vloer. Omdat wij de productie van houten vloeren in eigen beheer hebben kunnen wij aan alle eisen en wensen van de klant voldoen. Om te laten zien hoe de houten vloeren worden geproduceerd hebben wij hier een video over gemaakt. Wij maken gebruik van hout uit eerlijk verantwoorde bossen, na elke boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe gepland. 

Het kiezen van een houten vloer voor je woning in Harlingen is een lastige keuze. Er zijn namelijk vele mogelijkheden! Om de keuze toch wat gemakkelijker te maken hebben wij op onze website tal van inspiratie foto's geplaatst die we gemaakt hebben bij tevreden klanten van ons. Daarnaast hebben we ook een kleurenoverzicht pagina gemaakt op deze pagina vind je overzichtelijk tal van kleuren houten vloeren.