9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Een houten vloer voor je huis in Emmen

Ben je op zoek naar een prachtige houten vloer voor je woning in Emmen? Ons assortiment houten vloeren, van eerlijk hout, is zeer uitgebreid en biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van kleur en stijl. Ook zijn er verschillende patronen, breedten en dikten te vinden in de collectie. Daast de uitgebreide collectie bieden we ook de optie tot het laten vervaardigen van maatwerk, volledig op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Al onze houten vloeren hebben een toplaag van Europees massief eikenhout en de onderlaag bestaat uit 7-lagen watervaste berkenmultiplex. De eiken toplaag verlijmen we op de berkenmultiplex onderlaag, hierdoor is de werking geminimaliseerd. Hierdoor zijn onze vloeren uitstekend om te plaatsen op vloerverwarming.

Video afspelen

Wil je een offerte ontvangen voor een houten vloer voor je woning in Emmen?

Heb je interesse in één van onze houten vloeren voor je woning in Emmen? Dan is het natuurlijk logisch dat je wilt weten wat dit kost. Je kan beginnen met het berekenen van wat je nodig hebt. Hiervoor maak je gebruik van onze rekenmodule, waarmee je de berekening heel eenvoudig maakt. Je kunt hierna op de button klikken om de offerte aan te vragen op basis van je berekening. Wij stellen deze direct voor je op en je krijgt deze direct in je mailbox.

Bekijk onze projecten

We leggen onze eikenhouten vloeren door heel Nederland. Benieuwd naar de afgeronde? Bekijk de vloeren van andere klanten en ontdek welke vloer die jij mooi vindt voor je woning in Emmen. Daarnaast kan je ook vele kleuren overzichtelijk op één pagina bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden.

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Prachtige lange planken voor een ruimtelijk effect

Onze planken zijn langer dan gemiddeld, zo tussen de twee meter en twee en een halve meter. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor minder naden op het vloeroppervlak. Lange planken zorgen dus voor een strakke uitstraling, terwijl te korte planken voor een drukker geheel zorgen. Wil je een bepaalde rust creëren in je woning in Emmen? Kies dan voor mooi lange planken!

Showroom met verschillende stijlkamers

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Om de vloeren echt te kunnen ervaren, hebben we verschillende stijlkamers ingericht per soort vloer. Of je nu op zoek bent naar een visgraat of vloer met lange planken voor in je woning in Emmen, in deze kamers bekijk je jouw favorieten van dichtbij.

Houten vloeren Emmen

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend