Houten vloeren Emmen

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 
Ben je op zoek naar prachtige houten vloeren voor je woning in Emmen? Wij hebben een uitgebreid assortiment houten vloeren voor een ieder wat wils. Het past in allerlei verschillende interieurs of het nou modern, klassiek of een boerderij is. Een houten vloer is een investering in kwaliteit. Een houten vloer gaat tientallen jaren mee. In het begin denk je misschien dat het een hele dure investering is echter als je naar de lange termijn kijkt dan is een houten vloer een van de goedkoopste vloerbedekkers die er is. Als je kiest voor houten vloeren in je woning in Emmen, dan kies je voor duurzame vloeren van uitmuntende kwaliteit. Wij leveren onze vloeren met een extra sterke deklaag van olie. Een houten bloer wordt in de loop der tijd steeds mooier. 
 
Over Dutzfloors
Kleuren vloeren
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Kleuren en soorten vloeren

 

Meest verkochte houten vloeren

 

Prijsopgave houten vloeren Emmen 

Op onze website kan je heel gemakkelijk met de rekencalculator uitrekenen wat houten vloeren Emmen je gaat kosten. Je kan natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom langs komen. Vergelijk vooral offertes van verschillende bedrijven en laat ons weten als ze goedkoper zijn, wij zullen dan de offertes vergelijken. Mocht het om exact het zelfde product gaan dan zullen wij je een scherp aanbod doen. Let in de offerte ook goed op alle bijmaterialen, zoals: lijm, olie, ondervloer etc. Besteed natuurlijk ook aandacht aan de kwaliteit van de houten vloer en hoe de plank is opgedeeld. Is het van hoogwaardige kwaliteit of is het Chinees hout? Wij kunnen altijd voor je kijken waar een houten vloer vandaan komt en of die van goede kwaliteit is. Wij willen de klant van de beste service voorzien. Kom gerust langs in onze showroom en wij geven het juiste advies over eiken houten vloeren Emmen. 

Waarom houten vloeren Emmen van Dutzfloors?

Wij leveren de hoogste kwaliteit vloeren Emmen tegen zeer scherpe prijzen. Sommige bedrijven leveren vloeren Emmen onbewerkt en komen de vloer bij je thuis nog oliën. Wij laten dit door machines in onze fabriek doen waardoor de kwaliteit van de olielaag een stuk beter is. Wij hebben de productie in eigen beheer waardoor wij alles in de hand hebben. Hierdoor is de levertijd maar zo’n 2 a 3 weken. Jouw vraag is onze opdracht, we maken de vloer zoals de klant hem wil. En niet te vergeten we geven op de toplaag maar liefst 15 jaar garantie.

Mocht je zelf de houten vloer Emmen willen leggen dan kun je ook goed terecht bij Dutzfloors. Wij bieden namelijk ook doe-het-zelf-pakketten aan. Wij leveren niet alleen mooie houten vloeren. Wij leveren ook alle bijmaterialen zoals: plinten, ondervloeren, lijm en onderhoudsmiddelen. Wij geven je een uitgebreide instructie over het ’hoe en wat’ omtrent het zelf leggen van een houten vloer.