9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Je mogelijkheden bij visgraatvloeren kopen

Steeds meer woningbezitters overwegen de aanschaf van een visgraatvloer. Niet voor niets, want een visgraatvloer voegt echt wat toe aan je woning! Doordat de planken niet horizontaal of verticaal gelegd worden, krijgt de vloer een speelse tint. Daarbij valt een visgraatvloer te combineren met zowel een modern, als een klassiek interieur. Kies bij een modern of landelijk ingericht huis voor een lichte vloer en ga voor een donker model vloer bij een klassiek interieur. Visgraatvloeren kopen bij Dutzfloors biedt je het voordeel dat je de keuze hebt uit een breed scala aan kleuren en stijlen. Voor welke vloer kies jij?

Video afspelen
Levendige visgraat vloer

Visgraatvloeren kopen in diverse stijlen

Visgraatvloeren kopen begint bij een inventarisatie van je persoonlijke wensen. Wil je een lichte vloer, of ga je voor een donker model? Vind je een bezaagd type visgraatvloer mooi, of krijgt een geschaafde vloer de voorkeur? Kijk eens in ons assortiment, om te zien welke mogelijkheden Dutzfloors biedt. De diversiteit aan mogelijkheden maakt dat je vrijwel altijd een vloer zal vinden, die aansluit bij jouw smaak. Het is belangrijk dat het kleurverschil tussen de vloer en bijvoorbeeld de wand niet te groot wordt. Een groot contrast kan ruimtes een rommelige uitstraling geven.

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Vloeren gelegd in verschillende plaatsen

0

Aanbeveling van klanten

Online visgraatvloeren kopen

Voor visgraatvloeren kopen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je kunt deze vloeren heel eenvoudig online bestellen bij Dutzfloors. Selecteer de gewenste vloer en geef aan voor hoeveel vierkante meter je deze vloer nodig hebt. Houd hierbij rekening met een marge van circa 8 tot 10% voor eventuele zaagfouten. Daarbij zullen de planken nooit volledig op de wanden aansluiten, waardoor sommige planken ingekort moeten worden. De vloeren eerst zelf bekijken? Dit kan in onze showroom!

Binnenkijken visgraat vloer Groningen