Visgraatvloer kopen Zwolle

Visgraatvloer kopen in Zwolle levert een sfeervol huis op

Normaliter worden houten vloeren op horizontale of verticale wijze gelegd. Het verticaal tegen elkaar aan leggen van planken laat ruimtes doorgaans dieper lijken. Daar waar het horizontaal leggen van planken voor een knussere uitstraling van ruimtes zorgt! Er is een derde optie bij de keuze voor een houten vloer, namelijk: een visgraatvloer kopen in Zwolle. Zoals de naam al doet vermoeden, worden de houten planken bij dit type vloer in de vorm van een visgraat gelegd. In plaats van horizontaal of verticaal werkt men met planken die in een hoek van negentig graden tegen elkaar aan liggen.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Mogelijkheden bij een visgraatvloer kopen in Zwolle

Een visgraatvloer kopen in Zwolle bij Dutzfloors verzekert je van een ruime keuze. Kijk eens in onze webwinkel, waar je onze houten visgraatvloeren vindt! Het verschil zit hierbij onder meer in de kleur van het hout. Kies je voor een hele lichte houten visgraatvloer in je ruimtes, of ga je voor een donker model? Vaak is het afhankelijk van je bestaan interieur, welke kleur vloer hier het beste op aansluit. Een groot voordeel van houten vloeren is dat ze zowel te combineren zijn met een modern interieur, als met een klassieke inrichting. Aan welke kleur hout geef jij de voorkeur?

Samen een visgraatvloer kopen in Zwolle bij Dutzfloors

Door de ruime keuze bij een visgraatvloer kopen in Zwolle kan dit behoorlijk lastig zijn! De ervaring die wij hebben in het aanbieden van visgraatvloeren zetten we graag in, om je persoonlijk te adviseren. Op basis van je persoonlijke smaak en je bestaan inrichting zoeken we naar een geschikte vloer voor jouw woning! Kom eens langs in onze showroom, waar we je onze modellen kunnen laten zien.