Visgraatvloer kopen Groningen

Redenen om een visgraatvloer te kopen in Groningen

Er zijn verschillende redenen, die maken dat een visgraatvloer kopen in Groningen een interessante optie kan zijn. Een visgraatvloer kopen in Groningen betekent in veel gevallen, dat je voor een houten vloer kiest. Dit brengt het voordeel met zich mee, dat je ruimtes al snel een warmere uitstraling krijgen. Vergelijk dit met het gebruik van een prachtige antieke houten kast in huis! Ook het hout van een antieke kast maakt ruimtes warmer en sfeervoller. Niet alleen de warme sfeer die een visgraatvloer met zich meebrengt is een reden om voor dit type vloer te kiezen. We vertellen je er graag meer over!

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Visgraatvloer kopen in Groningen die bij je interieur past 

Bij een visgraatvloer kopen in Groningen heb je de keuze uit een breed scala aan modellen en houtsoorten. Kies je voor een relatief lichte vloer, of geef je de voorkeur aan een hele donkere houten visgraatvloer? Bovenal is het belangrijk, dat de kleur van de houten vloer aansluit op de gebruikte kleuren in de rest van je interieur. Uniek aan een visgraatvloer is de manier waarop deze gelegd wordt. Planken liggen niet enkel horizontaal of verticaal, maar worden in een hoek van negentig graden tegen elkaar aan gelegd.

Online je visgraatvloer kopen in Groningen 

Voor het kopen van een visgraatvloer in Groningen hoef je de deur niet meer uit. Kijk eens in het assortiment wat we online aanbieden. Je vindt hier een groot aantal houten visgraatvloeren, die ieder hun eigen stijl hebben. Zo vind je bij Dutzfloors altijd een vloer, die qua stijl aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Je kunt de houten vloer zelf leggen, of dit aan een specialist overlaten.