Visgraatvloer kopen Almere

Visgraatvloer kopen in Almere voor een gezelligere ruimte

Geef de ruimtes van je woning een gezellige uitstraling, door voor een visgraatvloer te kiezen. Bij een visgraatvloer worden planken niet enkel horizontaal of verticaal gelegd, maar in een hoek van negentig graden. Op deze manier ontstaat, zoals de naam van dit type vloer al doet vermoeden, een visgraatpatroon. Een visgraatvloer kopen in Almere doe je tegenwoordig heel eenvoudig online. In onze webwinkel heb je de keuze uit een breed scala aan vloeren, die ieder hun eigen unieke uitstraling hebben. Kies bijvoorbeeld tussen een hele lichte, of juist donkere vloer. Naar wat voor type vloer zoek jij?

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Voordelen van een visgraatvloer kopen in Almere

Een visgraatvloer kopen in Almere heeft verschillende voordelen. Door de planken van deze houten vloer niet verticaal en horizontaal te leggen, krijgt de vloer een speels karakter. Daarbij maakt het hout van de visgraatvloer een ruimte al snel warmer en gezelliger. Naast een houten vloer zou ook een houten kast of een grote houten eettafel bij kunnen dragen aan de sfeer in ruimtes van je woning. Een derde reden die maakt dat een visgraatvloer kopen in Almere interessant is, zijn de verschillende modellen van deze vloer. Zo vind je altijd een vloer die qua kleur aansluit bij de rest van je interieur.

Geschikte visgraatvloer kopen in Almere op internet

Naar wat voor type visgraatvloer zoek jij? Zoals eerder al beschreven werd, bestel je een visgraatvloer heel eenvoudig online. In onze webwinkel bieden we een breed aanbod aan visgraatvloeren. Hierbij zit het verschil niet alleen in de kleur van het hout, maar ook in de gebruikte houtsoort. Dit hangt logischerwijs met elkaar samen! Kijk eens in ons assortiment, om te zien welke moderne en klassieke houten visgraatvloeren wij aanbieden.