Visgraat vloeren Utrecht

Als je in Utrecht een huis gekocht hebt en je wilt hierin mooie visgraat vloeren laten aanbrengen, dan staan wij graag voor je klaar. Moeten de vloeren in je huidige woning worden vervangen en gaat je voorkeur uit naar visgraat hout? Ook dan kan je natuurlijk uitstekend bij ons terecht voor visgraat vloeren in Utrecht. Wij leveren je altijd de visgraat vloeren in Utrecht die perfect bij jou en je woning passen. Dit kunnen wij doen door je niet alleen een breed assortiment vloeren van hout te bieden, maar door je ook de mogelijkheid aan te reiken om maatwerk houten vloeren voor in Utrecht te laten maken.

Diverse soorten visgraat vloeren in Utrecht

VIsgraat vloeren zijn perfect te bewerken. Het kan onder meer worden getrommeld, gebrand, gewalst, gerookt en geborsteld. Iedere vorm van houtbewerking levert een andere uitstraling op. Daarnaast bieden wij ook een waaier aan kleurmogelijkheden, welke je kan bekijken in ons inspirerende kleur overzicht. Het is vanzelfsprekend dat je een sfeer in huis wilt realiseren die goed bij je past, en smaak is hierin zeer persoonlijk. Door jou bijzonder brede mogelijkheden aan te bieden voor de visgraat vloeren in Utrecht kunnen wij je altijd helpen om de gewenste sfeer in huis te creëren.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

De beste garanties

Wij bieden je garanties waar iedereen blij van wordt. Zo voorzien wij alle vloeren die in Utrecht geleverd worden van een beschermende toplaag waar je maar liefst vijftien jaar garantie op krijgt. Kies je ervoor om de visgraat vloeren in Utrecht te laten leggen door onze ervaren parketteurs? Dan garanderen wij je een vakkundige en vriendelijke service op locatie. Uiteraard staan wij ook garant voor de uitstekende kwaliteit, de hoge mate van duurzaamheid en de aantrekkelijke prijzen van al onze visgraat vloeren.