Visgraat vloeren Arnhem

Visgraat vloeren Arnhem

Een houten vloer is een sieraad voor je woning. Bovendien is een houten vloer onderhoudsarm. Als de vloer wordt gelegd wordt deze voorzien van een laklaag en daardoor is de vloer slijtvast. Je hoeft een houten vloer alleen maar zo nu en dan nat af te nemen om hem schoon te houden. Ben je op zoek naar visgraat vloeren Arnhem, kijk dan eens rond op de website van de winkel die deze vloeren verkoopt. Er zijn vloeren in diverse soorten hout verkrijgbaar. Door de bewerking van het hout kan een andere kleur aan de vloer worden gegeven. Ook kan de vloer in een door de klant gewenst patroon worden gelegd.

 

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Visgraatvloeren Arnhem maken je huis een thuis

Met een vloer van visgraatvloeren Arnhem weet je zeker dat je een vloer laat leggen die jarenlang meegaat. Deze vloeren zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer maar ook voor je keuken of slaapkamer. Hout is warm, dus je hoeft niet bang te zijn dat je snel koude voeten zult krijgen. De vloer is door zijn kleur met vrijwel alle soorten meubels te combineren en past dus in ieder interieur. en bij iedere woonstijl. Eens per jaar moet je de vloer opnieuw behandelen met een beschermende laklaag om het hout tegen beschadiging te beschermen. Je kunt meestal volstaan met alleen de looppaden opnieuw te behandelen. Voor de rest heeft een houten vloer weinig onderhoud nodig.

Neem contact op voor meer informatie over houten vloeren

Wil je meer weten over visgraatvloeren Arnhem, neem dan contact met ons op om gratis advies te krijgen over je nieuwe houten vloer. Het patroon waarin je de vloer kunt laten leggen kun je grotendeels zelf bepalen. Ook de soort hout die je wilt gebruiken is vrij te bepalen. In principe kan iedere soort hout in iedere woning worden gelegd.