Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek in vloeren
Zoek in pagina
Filter by Categories
1 foto's + 360-tour
1 foto's + video
5 foto's + 360-tour
5 foto's + video
Donker LP
Frans Eiken LP
Geen categorie
Hongaarse punt
Landelijk LP
Modern LP
Parketvloeren Friesland LP
Producten
Visgraat LP
Visgraat vloer met Bies LP
Vloer + Plaats LP
Vloer3: Offerte+ 2xMachinaal
Vloer4: Afspraak+ 2xMachinaal
Vloer5: Offerte+ Uniek
Vloer6: Afspraak+ Uniek
Voordelige houten vloeren LP
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 342 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Zoek in vloeren
Zoek in pagina
Filter by Categories
1 foto's + 360-tour
1 foto's + video
5 foto's + 360-tour
5 foto's + video
Donker LP
Frans Eiken LP
Geen categorie
Hongaarse punt
Landelijk LP
Modern LP
Parketvloeren Friesland LP
Producten
Visgraat LP
Visgraat vloer met Bies LP
Vloer + Plaats LP
Vloer3: Offerte+ 2xMachinaal
Vloer4: Afspraak+ 2xMachinaal
Vloer5: Offerte+ Uniek
Vloer6: Afspraak+ Uniek
Voordelige houten vloeren LP
Dé Specialist in Houten Vloeren

Dé specialist in eiken vloeren

Eigen Nederlandse productie

Stel je Eigen Vloer Samen

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in Heel Nederland

Gelegd in heel Nederland

Visgraat vloer Rotterdam – Op maat gemaakt

Droom je ook van een prachtige visgraat vloer voor je woning in Rotterdam? Een échte eikenhouten visgraat vloer geeft een warme en gezellige sfeer in iedere woning. Of je woning in Rotterdam nu groot is of klein, rustiek of modern. En als je voor de juiste houtsoort en productiemethode kiest, is een visgraat vloer ook nog eens erg duurzaam.

Toch zie je misschien beren op de weg: je hebt gehoord dat hout niet goed tegen vloerverwarming kan – en laat je dat nu net willen installeren. Je bent bang dat de vloer kromtrekt en dat je droominterieur in duigen valt. Laat ons die zorgen voor je wegnemen: maak kennis met de innovatieve visgraat vloeren van Dutzfloors. We maken onze vloeren op zo’n manier dat ze goed bestand zijn tegen temperatuurwisselingen. Sterker nog: de onderliggende warmte en ons Europese eikenhout complimenteren elkaar juist! Het is een gedroomde combinatie. Maak snel een afspraak en laat je adviseren door ons enthousiaste team van specialisten.

 • Visgraat vloeren voor vloerverwarming
 • Het hele jaar ultiem wooncomfort
 • Gepast advies voor jouw woonsituatie
Plan je adviesgesprek
Video afspelen over Grote visgraat vloer woonkamer
Bekend van TV
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Welk type visgraat vloer voor mijn woning in Rotterdam?

Er zijn vele opties en mogelijkheden voor een visgraat vloer voor je woning in Rotterdam. Wil je een strakke visgraat vloer met weinig noesten? Of wil je juist een stoere en levendige visgraat vloer met een rustieke uitstraling? Doordat Dutzfloors visgraat vloeren zelf in Nederland produceert stel jij op basis van je wensen de vloer zelf samen.

De meest populaire visgraat vloeren zijn strakke visgraat vloeren zonder groefje tussen de planken, brede visgraat vloeren met een v-groefje tussen de planken en traditionele visgraat vloeren met een band en eventueel een bies. Deze drie eiken visgraat vloeren hebben allemaal een totaal andere uitstraling. De strakke en brede visgraat vloeren worden veelal toegepast in nieuwbouwwoning en nieuwere woningen en de traditionele visgraat vloeren veelal in jaren 30 woning en Herenhuizen. Het mooie van deze drie verschillende soorten is dat deze allemaal geschikt zijn om te plaatsen op vloerverwarming & vloerverkoeling.

 • Op maat gemaakte visgraat vloeren
 • Geschikt voor vloerverwarming & vloerverkoeling
 • Gelegd door heel Nederland
Eiken visgraat Rotterdam

Een aantal visgraat projecten

Nederlandse productie eiken vloeren

Wij maken al onze eiken visgraat vloeren in Nederland. Op deze manier kunnen wij hoge kwaliteit eiken vloeren leveren tegen eerlijke prijzen. Wij halen ons FSC-eikenhout uit Frankrijk of Oekraïne en verlijmen dit veelal op een multiplex onderlaag. Door dit gehele proces in Nederland uit te voeren, hebben we alle controle over het productieproces en hebben we te maken met korte lijnen. Onze kwaliteit merk je vanaf de eerst stap die je zet op ons bijzondere eikenhout.

Doordat onze visgraat parketvloeren veelal bestaan uit 2-lagen kan je deze in de meeste gevallen rechtstreeks op vloerverwarming of vloerverkoeling plaatsen. Heb je in je woning in Rotterdam vloerverwarming? Hier zijn onze visgraat vloeren uitstekend geschikt voor. Op al ons eikenhout voeren we een nauwkeurig droogproces uit, zodat de vloeren volledig gedroogd zijn op het Nederlandse klimaat. Hierdoor gaan we schommeling in temperatuur tegen wat kan zorgen voor scheuren en andere ongemakken.

 • Geen tussenhandels
 • Nederlandse productie
 • Lange levensduur +/- 40 jaar
Houten visgraat vloer Rotterdam

Visgraat parket Rotterdam – Jij kiest

Visgraat vloer Rotterdam gemaakt zoals jij wenst. Wil je visgraat parket met smalle of juist met brede planken? Wil je veel of weinig noesten? Wil je een strakke of robuust vloer? Bij Dutzfloors kies jij!

Wij maken visgraat vloeren in tal van afmetingen. De meest populaire afmetingen zijn 12×60, 9×78, 14×70 en 18x90cm. De eerstgenoemde afmeting is de breedte van de planken en de tweede afmeting is de lengte van de vloerdelen. We leggen in kleinere woning vaak smallere en kortere planken en in grotere woningen vaak bredere en langere planken.

Daarnaast kan je ook kiezen uit het aantal noesten in de plank. Veelal maken wij visgraat vloeren in de A en 1-bis sortering. Dit zijn relatief rustige sorteringen met weinig noesten, zodat de focus ligt op het patroon. Wil je liever een levendige visgraat parketvloer met veel noesten? Dit is ook mogelijk.

 • Kies zelf de afmeting van de vloer
 • Bepaal de sortering
Eiken visgraat vloer Rotterdam

Bekijk vele visgraat parketvloeren in onze showroom

Je wilt graag een prachtige visgraat vloer Rotterdam voor je woning, zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert. Het kiezen van de perfecte visgraat vloer in Rotterdam is een lastige keuze. Om de keuze gemakkelijker te maken heeft Dutzfloors diverse kamers ingericht met allemaal een andere vloerstijl. Om deze manier krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden en is het maken van een keuze een fluitje van een cent.

Je vindt in onze showroom visgraat vloeren Rotterdam in allerlei afmetingen; van klein tot groot. Daarnaast kan je alle soorten visgraat parketvloeren bekijken en ook voorbeelden van vloeren met veel of weinig noesten.Als je vanuit Rotterdam naar onze showroom in Friesland komt, ontvangen we je met een Friese lekkernij en een kopje koffie of thee.

 • Visgraat vloeren op een groot oppervlak
 • Stel op basis van je wensen je eigen vloer samen
Plan je adviesgesprek
Showroom Frans eiken vloeren

Toegevoegd!

Je vloer is toegevoegd aan je moodboard. Voeg nog meer vloeren toe of ga direct naar je moodboard!

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend