Visgraat vloer

De visgraat vloer behoort toch wel tot de meest populaire vloeren van dit moment. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de unieke uitstraling van de visgraat vloer. Deze vloeren kunnen zorgen voor het speelse effect in een strak interieur, maar de visgraat vloeren passen ook perfect binnen andere interieurstijlen, zoals landelijk, klassiek, romantisch of eigentijds. Alles is mogelijk als je kiest voor een visgraat vloer. Bij Dutzfloors kun je een keuze maken uit diverse uitvoeringen van de visgraat vloer, zodat je altijd een vloer kiest die perfect bij jou en je woning past.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Een visgraat vloer voor bedrijven

De visgraat vloer is ook zeker een topper als het gaat om vloerbedekking voor ondernemingen. Ook op kantoren is de vloer eigenlijk bepalend voor de sfeer. Een hoogwaardige en mooie vloer is dan ook een must. Daarnaast moet de kwaliteit van de visgraat vloer hoog liggen, vooral omdat de vloeren in bedrijven vaak intensief worden gebruikt. Een visgraat vloer van Dutzfloors is ook uitstekend geschikt voor gebruik in bedrijven en kantoorpanden. De visgraat vloer is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, slijtvast en aantrekkelijk geprijsd.

Maak een afspraak of kom langs om onze visgraat vloeren te bekijken

Je kan direct een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Deze bevindt zich in Heerenveen. Hier zijn al onze vloeren, waaronder de visgraat vloer, te bezichtigen. Wij zijn aanwezig wanneer jij langs wilt komen. Een afspraak is daarom wel noodzakelijk. Indien gewenst kunnen we ook naar jou toe komen. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 0512-212414. Natuurlijk kan je ons ook mailen, via info@dutzfloors.com.