Visgraat vloer

  Eigen Nederlandse productie   15 jaar garantie   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar de ideale visgraat vloer voor je woonkamer, je keuken of bijvoorbeeld je slaapkamer? Bij Dutzfloors vind je gegarandeerd de visgraat vloer die tegemoet komt aan al je verwachtingen. Wij hebben een zeer breed en gevarieerd assortiment vloeren. Binnen deze collectie zijn ook de mooiste visgraat vloeren te vinden, in diverse kleurstellingen. Door de ruime keuze kun je altijd kiezen voor een visgraat vloer die perfect past bij de betreffende ruimte en je persoonlijke voorkeuren.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

De visgraat vloer eerst bekijken

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar een visgraat vloer van een plaatje af wilt kiezen. De werkelijkheid is vaak toch net weer even anders dan het plaatje. Daarom nodigen wij je uit ons assortiment vloeren zelf eens te komen bekijken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken, maar wel op alle dagen van de week. Het kost je slechts een telefoontje of een mailtje om een afspraak te maken, zodat je onze vloeren zelf kunt bekijken. Uiteraard staan wij garant voor de hoge kwaliteit en duurzaamheid van al onze vloeren, waaronder ook de visgraat vloer.

Maak een afspraak

Je kan direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Heerenveen door te bellen naar 0512-212414 of te mailen naar info@dutzfloors.com. Indien gewenst kunnen wij ook naar jou toe komen, zodat we je op basis van de betreffende ruimte kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden als je interesse hebt in een visgraat vloer. Ook hiervoor kun je telefonisch of digitaal een afspraak maken.