Visgraat houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Referentie visgraat vloer
Visgraat vloer referentie

Deze visgraat vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken hout. De werking van deze vloer is geminimaliseerd en kan perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. De planken van deze visgraat vloer hebben een afmeting van 18x80. De sortering is 1-bis, dit betekend dat de voer weinig noesten bevat, dit is op de foto's ook goed waar te nemen. Deze visgraat vloer is dubbel gerookt en geschaafd. Het dubbel roken van de vloer zorgt ervoor dat deze donkerder van kleur wordt en er kleurverschillen tussen de planken ontstaan. Door het schaven is de nerftekening van het hout goed zichtbaar. Door het schaven en het roken ontstaat een uniek karakter. Kom gerust eens langs in onze showroom om deze visgraat vloer te bekijken. Naast deze visgraat vloer hebben we nog tal van andere visgraat vloeren in ons assortiment.

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Eiken visgraat vloer