Verouderde houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Verouderde houten vloer
Houten vloer verouderd

Productieproces eiken houten vloeren 

Doordat wij het productieproces in eigen beheer hebben kunnen we de eiken houten vloer produceren waar jij naar opzoek bent. Mocht je dus in een tijdschrift of magazine of elders anders een mooie vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten, wij helpen mee met het realiseren van je droom houten vloer. Mocht je interesse hebben in het productieproces, kijk dan vooral de onderstaande video. 

Verouderde witte houten vloer

Deze eiken houten vloer is verouderd en geschaafd. Door deze bewerking heeft deze vloer een uniek en levendig karakter. Het verouderen heeft ervoor gezorgt dat de vloer vol butsen en deuken is komen te zitten. Een verouderde vloer wordt ook wel een kasteelvloer genoemd. Het schaven van de vloer zorgt ervoor dat de nerftekening van het hout goed zichtbaar is, de witte kleur trekt meer in de planken. De toplaag van deze vloer bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex, hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze eiken vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Het is dan wel van belang dat de vloer verlijmd wordt gelegd. Kom gerust eens langs in onze showroom om deze en tal van andere houten vloeren te bekijken. 

Deze wit verourderde vloer is vekrijgbaar in
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 16mm en 20mm

Details eiken houten vloeren van Dutzfloors

 1. Geschikt voor vloerverwarming
 2. Hoge kwaliteit Europees eiken 
 3. 15 jaar garantie op de toplaag
 4. Toplaag massief eiken
 5. Onderlaag 7 lagen watervaste berken multiplex
 6. Werking is geminimaliseerd
 7. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

verouderde houten vloer