Verouderde vloer

Een verouderde vloer kan worden gemaakt door het hout te bewerken. Er zijn meerdere bewerkingsmethoden die zorgen voor een verouderd effect. Op de eerste plaats is er trommelen, waarbij het hout wordt bewerkt in een trommel met puin. Op de tweede plaats kan je kiezen voor een verouderde vloer door middel van walsen, waarbij de wals ervoor zorgt dat er afdrukken op de vloer ontstaan. Een andere methode is borstelen, waarbij de structuur van het hout meer zichtbaar en voelbaar wordt gemaakt. Door de verschillen in bewerking ontstaan er ook verschillen in de uitstraling van de verouderde vloer.

De verouderde vloer uit onze werkplaats

Als je bij ons kiest voor een verouderde vloer, dan weet je zeker dat wij de houten vloer volledig zelf hebben gemaakt. Wij kopen eerlijk hout in voor onze vloeren en bewerken dit hout zelf. Wij kopen hout in en leveren complete vloeren af, in alle gevallen. Er worden dus geen andere partijen betrokken bij het maken van een verouderde vloer, waardoor je ook niet hoeft te betalen voor werk dat wij uitbesteden. Dit betekent natuurlijk dat je bij ons altijd op een eerlijke prijs mag rekenen voor de aanschaf van een verouderde vloer.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (40)
 2. € 80,00 en meer (28)
Vloersoorten
 1. Duoplank (60)
 2. Massiefparket (4)
 3. Visgraatvloeren (4)
Kleur
 1. Bruin (29)
 2. Grijs (8)
 3. Wit (12)
 4. Zwart (4)
 5. Naturel (14)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 68

15 jaar garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten lang van hun nieuwe vloer kunnen genieten. Daarom voorzien wij alle vloeren, waaronder ook de verouderde vloer, van een sterke toplaag om de vloer te beschermen. We geven je hier 15 jaar garantie op. Natuurlijk kan je de levensduur van de vloer verlengen door zelf goed voor het onderhoud te zorgen. Wij kunnen je alle nodige advies meegeven over het onderhoud van een verouderde vloer.